Fynsk triatlet: Klar til VM efter andenplads på Lanzarote

Michelle Vesterby på vej over målstregen ved Ironman Lanzarote. Den fynske triatlet blev nummer to hos de professionelle kvinder. Privatfoto

Fynsk triatlet: Klar til VM efter andenplads på Lanzarote

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Michelle Vesterby nummer to i Ironman Lanzarote på De Kanariske Øer - kun fire uger efter fantomtid i Texas.

Triatlon: Lørdag den 13. oktober skal verdens bedste ironman-atleter i kamp om VM-titlen på Hawaii.

Det er et race, hvor fynske Michelle Vesterby tidligere har opnået en fjerdeplads og en sjetteplads i kvindernes professionelle felt som sine bedste resultater.

Med en god 2018-sæson indtil videre har Vesterby allerede kvalificeret sig til dette års VM. De sidste point kom i hus, da hun i weekenden blev nummer to Ironman Lanzarote på De Kanariske Øer - en af de hårdeste ironman i verden.

For kun fire uger siden satte den fynske triatlet en fantomtid ved Ironman Texas, hvor hun slog den hurtigste danske ironman-tid for kvinder med hele 10 minutter.

- Selvom det ikke blev til en førsteplads på Lanzarote, så er jeg rigtig glad for resultatet så kort tid efter mit race i Texas. Det viser rigtig gode takter frem mod VM på Hawaii. Nu skal jeg bare have bygget det sidste på, siger Michelle Vesterby.

Petersen-Bach nummer fire

Målet for Michalle Vesterby med Ironman Lanzarote var at teste sig selv på en hårdere rute end den hurtige rute i Texas. På den måde kan hun forberede sig bedst muligt til sæsonens store mål i efteråret, VM på Hawaii. Triatleten siger:

- Nu er Hawaii-billetten i hus, og jeg kan fokusere og dedikere al min fremadrettede træning mod det løb.

Vesterby fremhæver selv ny træner og et nyt setup som et par af grundene til, at hun så tidligt på sæsonen leverer gode resultater.

- Det er super fedt at mærke, at formen frem mod VM allerede er der så tidligt på året. Jeg håber og tror virkelig på en plads på podiet. Det ser i hvert fald godt ud lige nu, konstaterer Michelle Vesterby.

Det er endnu ikke lykkedes en dansk kvinde at blive blandt de tre første på Hawaii.

Ved Ironman Lanzarote lykkedes det også Jens Petersen-Bach - ligesom Vesterby knyttet til Odense Triathlon Klub - at få en fjerdeplads ved herrerne. Dermed har Petersen-Bach også sikret sig en billet til VM på Hawaii.

Fynsk triatlet: Klar til VM efter andenplads på Lanzarote

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce