Fynsk talent hitter i USA

Hjalte Froholdt fra tiden på High-school i Florida. Det er også blevet til et ophold i Ohio, inden han kom på college i delstaten Arkansas. Foto: Hans-Henrik Dyssel

Fynsk talent hitter i USA

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Amerikansk fodbold: Det sydfynske football-talent Hjalte Froholdt har stor succes med den amerikanske sportsgren på den anden side af atlanten, hvor han går på college og tørner ud for Arkansas Razorbacks.

Senest har den 21-årige svendborgenser netop sneget sig ind på den prestigefyldte rangliste, der tæller de 25 bedste collegespillere, der er i gang med deres sidste college-år. Her lander Froholdt som nummer 23 på listen, der er udarbejdet af den amerikanske TV-station CBS.

På deres hjemmeside skriver TV-stationen:

- Froholdt er en af de bedste run-blockere i hele USA.

Hjalte Froholdt startede sin football-karriere på en high-school i delstaten Ohio og har siden fået et collegeophold på Arkansas Razorbacks, hvor han fra 2015 har repræsenteret football-holdet. På klubbens hjemmeside bliver Hjalte Froholdt præsenteret som dansker fra Svendborg, og for en sikkerheds skyld rummer spillerprofilen en beskrivelse af, hvordan man skal udtale danskerens navn: "Yall-duh Fro-Holt."

Danskeren, der er i gang med det sidste år af college, drømmer om at blive en del af NFL i næste sæson. NFL er den professionelle liga for amerikansk fodbold i USA.

Fynsk talent hitter i USA

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce