Stine Nielsen fra Særslev Skytteforening havde ikke stemt på Caroline Wozniacki som dansk fanebærer ved OL. En fanebærer bør have vundet en OL-medalje før, mener skytten.

Det er ikke den rigtige beslutning, at Caroline Wozniacki skal bære fanen til indmarchen ved OL i Rio de Janeiro til sommer.

Det mener den fynske riffelskytte Stine Nielsen, efter det forrige uge kom frem, at tennisstjernen skal være OL-fanebærer. Til Ekstra Bladet siger Stine Nielsen:

- Jeg ved ikke, om Caroline er den rigtige. Jeg havde selv stemt på en anden, fordi jeg synes, at fanebæreren skal have vundet en OL-medalje før. Og der har man nogle stykker at vælge imellem denne gang, siger Stine Nielsen, der selv bar fanen ved European Games i Baku.

Da Caroline Wozniacki endnu ikke er officielt udtaget, overrasker det Stine Nielsen, at valget er faldet på hende. Desuden er hun forbavset over, hvor tidligt man offentliggør, hvem der skal være fanebærer.

- Men Caroline er et stort sportsidol i Danmark, og derfor må man acceptere, at hun skal gå i spidsen for holdet. Der er jo mange ude i verden, der ved, hvem hun er, så på den måde er hun et godt valg, siger riffelskytten til Ekstra Bladet.

  • fyens.dk

Mere om emnet

Se alle
Tennisforbund undrer sig over OL-støtte til Wozniacki

Tennisforbund undrer sig over OL-støtte til Wozniacki

4
OL-chef forsvarer fanebærer: Wozniacki er den største

OL-chef forsvarer fanebærer: Wozniacki er den største

Wozniacki: Guld ved OL er større end grand slam