GOG førte sikkert i hele kampen. Lige indtil de sidste fem minutter. Her var hjemmeholdet ved at smide det hele væk.

GOG tog lørdag aften mod Mors-Thy på hjemmebane. Efter den fynske klub havde tabt de to seneste kampe i ligaen, var tiden kommet til at få en sejr.

Og det lignede det også længe. GOG spillede i den første del af kampen en imponerende god kamp. Der var fuld fokus, ingen fejl og godt spil i begge ender. Undervejs blev der opbygget en otte måls føring over nordjyderne.

Men så gik hjemmeholdet i stå. Pludselig kom alle fejlene, angrebet hang slet ikke sammen og Mors-Thy spillerne lignede Mikkel Hansen i angrebet. Det endte med at blive rigtig tæt, og GOG vandt kun 24-23 til sidst.

- De går op i et offensivt 3-3 forsvar. Det giver os med det samme store problemer. Vi får ikke scoret nogen mål. Samtidig begynder de at score på nogen chancer i den anden ende, og pludselig bliver det stress på strees for os. Derfor falder vi sammen til sidst, siger Jakob Larsen, træner for GOG.

Udover de sidste 20 minutter, var han dog tilfreds med den præstation han så.

- Det var jo til U.G de første 40 minutter. Vi spiller rigtig godt og koncentreret. I begge ender. Vi laver ingen fejl og sørger for, at Mors-Thy ikke laver mange mål. Så det er jeg meget tilfreds med. Og det er da helt klart også det, vi tager med fra kampen... Og så at vi skal træne mod et 3-3 forsvar mere.

Med sejren begynder det at ligne et slutspil igen i år for GOG. Med kun fire kampe tilbage er der syv point ned til niendepladsen og Skanderborg. Spørgsmålet bliver nu, hvor højt GOG kan komme op i tabellen før slutspillet. Når man fjerdepladsen, får man point med over i slutspillet - noget der kan vise sig at blive meget vigtig senere.

Næste kamp for GOG bliver onsdag d. 9 marts, når holdet skal til Esbjerg og spille.