Fynsk racertalent skifter spor

Kasper H. Jensen (t.v.) og Max Klinkby-Silver - begge tidligere det fynske Flexlease-team - tørner i den kommende DTC-sæson sammen ud for Stark Racing. Foto: Stark Racing

Fynsk racertalent skifter spor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det fynske mesterteam, Flexlease.nu/Strøjer Tegl, slipper 23-årige Max Klinkby-Silver til Casper Elgaards Massive Motorsport og Stark Racing til den kommende sæson i DTC-serien.

Motorsport: I sidste sæson ryddede det fynske racerteam, Flexlease.nu/Strøjer Tegl, pokalbordet i DTC-serien - Danish Thundersport Championship - med både teammesterskab, det individuelle mesterskab (Lasse Sørensen) samt ungdomsmesterskabet (også Lasse Sørensen).

I sæsonen fik teamets unge talent, Max Klinkby-Silver, lov til at snuse til DTC-serien med deltagelse i tre løb, hvor han viste sig godt frem.

I den kommende DTC-sæson bliver der imidlertid fuld tryk på den 23-årige racerkørers deltagelse i DTC med et skifte til Casper Elgaards Massive Motorsport og Stark Racing, og han skal sammen med Kasper H. Jensen - tidligere mester med Flexlease-teamet - i direkte konkurrence med det fynske racerteam.

Men det er rent faktisk en af de tre ejere af Flexlease.nu/Strøjer Tegl, Martin Frederiksen, der har arbejdet for, at Max Klinkby-Silver kan få et sæde hos det konkurrerende team.

På spørgsmålet, hvorfor han har gjort det, svarer Martin Frederiksen:

- Max skal videre. Vi kunne ikke tilbyde det, der passer til der, hvor Max er nu med sit talent. Det ville være synd at holde ham tilbage. Hele teamet støtter op om den beslutning - også John (teamchef John Nielsen, red.).

Hårdere konkurrence

Ifølge en pressemeddelelse fra Massive Motorsport og Stark Racing forventes duoen at køre med om både de individuelle podiepladser samt om teammesterskabet i 2018.

- Vi går ind til sæsonen med stærkest mulige besætning og fuldt fokus på titlerne. Kasper er blandt de absolut bedste i feltet, og Max har i sine tre løb alene i år vist sig som en meget talentfuld kører, der også vil kunne kæmpe med om medaljerne i den nye sæson, siger sportsdirektør Casper Elgaard.

Kasper H. Jensen og Max Klinkby-Silver har før været holdkammerater. Kasper H. Jensen siger:

- Jeg har tidligere samarbejdet tæt med Max og ser frem til igen at være på hold med ham. Jeg er overbevist om, at vi har det, der skal til for at vinde teammesterskabet. Derudover har jeg selvfølgelig en klar ambition om at genvinde den individuelle titel.

Han suppleres af Max Klinkby-Silver, der har en placering i top-tre i kikkerten. Han siger:

- De seneste år er der kommet rigtig mange dygtige, nye kørere til i DTC. Konkurrencen er derfor hårdere, men løbene bliver også bedre og mere spændende.

Torsdag afslører det fynske Flexlease-team, hvem der skal køre for de seneste to sæsoners mester i 2018.

Fynsk racertalent skifter spor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce