Fynsk racerkører klar til Le Mans

Allan Simonsen skal igen køre med i det prestigefyldte Le Mans.
Foto: Jørgen Hansen

Fynsk racerkører klar til Le Mans

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Motorsport: Den fynske racerkører Allan Simonsen bliver igen i år en del af folkefesten til 24 timers-løbet Le Mans.

Fynboen, der debuterede i 2007 med en tredjeplads i GT2-klassen, har denne gang fået et sæde hos det ambitiøse tyske team Farnbacher Hankook Racing, hvor han skal sidde bag rattet i en Ferrari sammen med Christian Montanari og Dominik Farnbacher.

Allan Simonsen kører for samme team i den løbende Le Mans-serie, og det er derfor ganske naturligt, at det også er her, han er engageret til den begivenhed, som Tom Kristensen i årevis har trukket tusindvis af danske tilskuere til.

- 24 timers Le Mans er bare et løb, man vil køre. Jeg har kørt de sidste to år, først i GT 2-klassen og sidste år i en LMP2-prototype. I år bliver det sammen med det team, jeg har kørt Le Mans-serien for i både 2008 og 2009. Jeg glæder mig meget og håber, vi kan nå rigtigt langt. Der er så meget historik og så mange danske tilskuere, at man bliver inspireret fra start til slut, siger fynboen, der har debutant-tredjepladsen som bedste resultat i døgn-løbet.

Sidste år måtte teamet i den næsthurtigste klasse udgå undervejs på grund af voldsomme maskinelle problemer, fordi bilen var blevet totalskadet fire dage før start.

I år er fynboen så tilbage i løbets mindste klasse. (tgr)

Fynsk racerkører klar til Le Mans

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce