Fynsk racerkører: Min bedste kontrakt nogensinde

Den fynske racerkører, Nicolaj Møller Madsen, har skrevet under på sin bedste kontrakt nogensinde. Foto: Louise Koustrup.

Fynsk racerkører: Min bedste kontrakt nogensinde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med et europamesterskab og en andenplads i GT4-klassen i 2018 er Nicolaj Møller Madsen nu også på plads hos Audi i 2019.

Motorsport: 2018 blev et godt år for den fynske racerkører, Nicolaj Møller Madsen, med et europamesterskab samt en andenplads ved VM i GT4-klassen.

Resultaterne har nu kastet en ny kontrakt af sig med tyske Phoenix Racing - det officielle Audi Sport Team

Dermed er Nicolaj Møller Madsen sikret endnu et år som kører for Audi Sport-teamet. En kontrakt, der bringer fynboen tættere på sit altoverskyggende mål om den eftertragtede fuldtidskontrakt med Audi Sport inden 2021.

Cedric Freiburghaus fra Schweiz bliver Møller Madsens teamkammerat

- Det er fantastisk at have Nicolaj med igen for fjerde år i træk - at følge hans udvikling og se, hvordan han er ved at blive en fast brik for os. Hans hårde arbejde betaler sig mere og mere, og jeg er sikker på, at vi i fællesskab vil tage næste skridt på rejsen mod succes, siger Dennis Hirtz, marketingchef Phoenix Racing.

For den fynske kører har den nye kontrakt også en anden fordel, nemlig at hans økonomiske del af kontrakten aldrig har været mindre.

- Jeg er utrolig glad for, at jeg allerede nu har en kontrakt i hus, da jeg elsker at køre for Audi og Phoenix. Jeg får lov at gå mit fjerde år i møde med dem, og det er helt fantastisk. Det er min bedste kontrakt nogensinde, siger Nicolaj Møller Madsen, og han tilføjer:

- Kontrakten er sat sammen til min fordel, hvilket er medvirkende til, at vi allerede nu kan bekræfte, at vi kører om Europamesterskabet i 2019 på seks forskellige europæiske racerbaner i hele 12 løb.

Jagter rollen som fabrikskører

For hver tilbagelagt kilometer jagter Nicolaj Møller Madsen drømmen om at blive fabrikskører for Audi.

Der er blandt andet mulighed for, at fynboen kan komme til start i GT3 til verdens største racerløb - 24 timers løbet på Nürburgring i Tyskland - hvilket vil være hans helt store chance for tage det sidste skridt mod kontrakten.

- Vi vil gøre vores bedste hos Phoenix Racing for at støtte Nicolaj i at nå sit mål. At Cedric bliver andenkører på bilen er første skridt i den rigtige retning mod europamesterskabet. Begge har vist deres talent i 2018, og med Nicolajs færdigheder og erfaring er vores Audi nummer et i trygge hænder. Det bliver en spændende sæson, som jeg ser meget frem til, lyder det fra Ernst Moser, teamchef hos Phoenix Racing.

Fynsk racerkører: Min bedste kontrakt nogensinde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce