Fynsk dominans i bokseringen

Ved sidste års julestævne slog Olympias Ibrahim Chahade sin modstander i gulvet med ét præcist slag. Om den knockout bliver gentaget er uvist, men sikkert er det, at julestævnet bokses igen anden juledag i Bolbrohallen.
Foto: Kim Rune

Fynsk dominans i bokseringen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det traditionsrige jule-boksestævne byder på en hovedkamp, hvor to supersværvægtere gør comeback efter flere års pause

Boksnings: Det bliver lokale boksere, der skal i kamp i det traditionsrige boksestævne anden juledag.

- Det bliver fynsk det hele. Det er sjovere for folk at se på end en kamp med to boksere fra Jylland, siger Anders Hugger Nielsen, der ikke selv længere bokser, men nu er træner og matchmaker for julestævnet i Bolbrohallen.

Det er bokseklubberne Olympia og BK Ringen, der arrangerer julestævnet, og i år vil publikum kunne se en del nye navne prøve sig af i bokseringen.

- Der er mange nye folk med, for vi er ved at bygge op igen. Mange af de rutinerede boksere er stoppet inden for de senere år, men der er nye folk på vej. Så man kan se nogle unge knægte, der er ved at få nogle kampe.

- Der er talenter på Fyn, så det gælder bare om at få dem udviklet. Man kan håbe, man får morgendagens stjerner at se ved julestævnet, siger Anders Hugger Nielsen.

Lillebror som afslutning

Blandt dem er de to unge Odense-talenter Shaalan Marzouk på 15 år og Christoffer Mikkelsen på 17 i kamp.

- Shaalan har bokset ni kampe i år og kun tabt to. Han er ret stærk, og han kan blive til noget, hvis vi kan holde fast i ham.

- Christoffer har bokset fem kampe i år, vundet dem alle og stoppet modstanderen i tre af dem. Han har potentiale til mere, siger Anders Hugger Nielsen og oplyser, at også to 11-årige på hver 36 kilo skal i kamp mod hinanden.

Julestævnets hovedkamp bokses dog af to noget tungere boksere.

Det er nemlig supersværvægterne Egon "Lillebror" Jakobsen, Olympia, og Morten Fruensgaard, Lindholm, der slutter stævnet af.

Og der bliver nok med et brag af en kamp, for de bamser på henholdsvis 135 kilo og 90 giver normalt hinanden hidsig modstand.

- De gør begge comeback efter en del års pause, men der er jo altid mulighed for, at en eller anden kommer ned og ligge, når de "tykke" bokser.

- Og så plejer Egon at lave lidt show, når han er i ringen. Det ser måske ikke superprofessionelt ud, men der er jo altid chancen for, at en af dem falder på halen. Det skal nok blive godt, glæder Anders Hugger Nielsen sig.

På programmet i år er 11 - måske 12 - kampe, og en af dem bliver mulighed for revanche for Odense-pigen Camilla Iversen. Hun skal nemlig op mod en pige fra Århus - en pige, som tidligere på året slog Camilla Iversen.

Den første kamp bokses klokken 15 i Bolbrohallen, hvor dørene åbnes en time før.

Fynsk dominans i bokseringen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce