Fynsk debut i storm-helvede


Fynsk debut i storm-helvede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: Jesper Christiansen fik en udflugt til en af skotsk fodbolds afkroge, da han lørdag debuterede for Dunfermline Athletic i cup-kampen mod East Fife - der frister en kummerlig tilværelse i fjerdebedste liga.

Men East Fife skabte weekendens enlige overraskelse i skotsk pokalfodbold med 0-0 resultatet, der udløser omkamp.

- Det var helt igennem triste forhold. Der var kun én tribune på stadion, og så en mur rundt på alle de andre sider. Og så blæste der jo en storm uden lige, fortæller avisens skotske hjemmelsmand.

- Sandt at sige skal Dunfermline næsten være glade for uafgjort, for som kampen skred frem blev hjemmeholdet farligere og farligere på simpel fight og var faktisk tæt på sejrsmålet.

Dunfermline's fans forlangte flere gange utvetydigt manager David Hay's hoved på det berømte fad.

Jesper Christiansen stred bravt, men makkeren i front var en fremrykket centerhalf, og der var ikke øvet løbemønstre og den slags moderne manøvrer på forhånd.

Klappet fra banen

Efter 65 minutter blev danskeren så udskiftet, men kunne glæde sig over klapsalver fra de mange fans, der havde taget turen de 30 kilometer til kystbyen Methil.

Dunfermline skal spille omkampen på tirsdag otte dage, men på lørdag kan Jesper Christiansen få sit livs chance, hvis han bliver udtaget til næste ligakamp - selveste Glasgow Rangers på udebane.

Det bliver en ny hård fight, omend på andre betingelser, for nu er Rangers også trængt. De blåblusede tabte i går det hidsige lokalderby på Celtic's bane med 1-2.

Celtic fører i forvejen med tre point i ligaen og fik altså ekspederet Rangers ud af pokalen, og dermed vokser presset på Rangers-manager Alex McLeish, der har svært ved at skaffe sig det endelige gennembrud - efter et år på posten.

Til gengæld gjorde en anden eks-OB'er Ulrik Laursen det fint igen som forsvarer. Laursen spillede sikkert og disciplineret efter manager Martin O'Neills anvisninger, og Celtic ser igen til at rykke fra Rangers på et mere taktisk udviklet spil.

Fynsk debut i storm-helvede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce