Fynboer tror på volley-succes

Kristoffer Abell jubler efter et point i DM-finalen mod Gentofte. Han er nomineret til årets volleyballspiller 2017. (Foto: Anders Kjærbye/Scanpix 2017)

Fynboer tror på volley-succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Både Middelfart og Marienlyst skal fredag i kamp om en plads i årets pokalfinale, og begge mandskaber tror på fynsk succes.

Volleyball: Der er deltagelse af to fynske mandskaber, når årets pokalfinalestævne løber af stablen i København i de kommende dage. Først møder Marienlyst det dansk-polske mandskab Ishøj, inden Middelfart gaber over de forsvarende pokalmestre fra Gentofte. Hos de blå fra Middelfart tror de på succes, selvom det på papiret ser svært ud.

- Vi har fået den sværeste lodtrækning, men spillerne er enormt tændte og tror sindssygt meget på, at det kan lykkes, siger Middelfart-sportschef Jacob E. Petersen.

- Og der er jo set overraskelser før. 

Sidst Middelfart mødte Gentofte i ligaen, tabte fynboerne 2-3 efter at have været foran 2-0 i sæt, og det har givet blod på tanden. Alligevel skal flere facetter gå op i en højere enhed, hvis det skal lykkes at nedlægge de forsvarende pokalmestre.

- Vi har vist, at vi kan være med, men vi skal være sindssygt skarpe på vores egen serv, og så skal vi være klar til at modstå det pres, de helt sikkert vil komme med, forklarer sportschefen. 

De fynske kollegaer fra Marienlyst trak Ishøj - et hold, der næsten udelukkende består af polske spillere.

- Volley er stort i Polen, og det er tydeligt, at polakkerne på Ishøj-mandskabet kommer med en god volleyopdragelse fra deres hjemland. De spiller enormt hurtigt i forhold til, hvad vi er vant til, og det sætter store krav til vores blokeringer og ikke mindst vores serv, forklarer Marienlyst-træner Peter Lyø.

De danske mestre fra Marienlyst har pointmæssigt haltet efter de andre tophold i efteråret, men træneren er positiv før den store semifinale. 

- Jeg føler, drengene er ved at være der. Vi er forberedte, vi har trænet rigtig godt de sidste par uger, og jeg synes, vi har gjort, hvad vi kunne for at være klar. 

I Middelfart har sportschefen samme opfattelse af sit mandskab, der dog blev ramt af en skade tidligere på ugen, da centerspiller Jeppe Back Nielsen brækkede lillefingeren.

- ud over Jeppes skade, som i øvrigt er virkelig uheldig, så glæder spillerne sig helt vildt til kampen og hele setuppet. Vi ved godt, at Gentofte vil vinde over os de fleste gange, men i ny og næ taber gør de ikke, og det kunne passende være mod os i semifinalen, siger sportschefen. 

Finalen bliver spillet lørdag eftermiddag inden den store gallafest om aftenen, hvor Marienlysts kantspiller Kristoffer Abell er nomineret til årets danske volleyballspiller 2017.

Pokal Final Four
Kampprogram: 15.12 klokken 17.00: Marienlyst-Ishøj 

15.12 klokken 19.00: Middelfart Gentofte 

16.12 klokken 16.00: Finale 

Vindere de sidste fem år:

2016: Gentofte (Hvidovre) 

2015: Marienlyst (Ishøj) 

2014: Gentofte (Marienlyst) 

2013: Marienlyst (Gentofte) 

2012: Marienlyst (Spenstrup)

Kilde: Volleyball.dk

Fynboer tror på volley-succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce