Fynbo før EM-finale søndag: Fedt at repræsentere sit land

Maiken Fruergaard (tv.) og Sara Thygesen i triumf efter lørdagens vundne semifinale i Kazan, Rusland. Søndag gælder det Tyskland i finalen. Foto: Badmintonbladet.

Fynbo før EM-finale søndag: Fedt at repræsentere sit land

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De danske kvinder besejrede Rusland i lørdagens semifinale ved EM for dame- og herrehold. Den fynske double, Maiken Fruergaard og Sara Thygesen, vandt den afgørende kamp og er klar til søndagens finale mod Tyskland.

Danmark er klar til EM-finalerne søndag hos både kvinder og mænd ved EM i badminton i russiske Kazan.

Hos kvinderne fik lørdagens semifinale mod Rusland ellers ikke den bedste start. Mia Blichfeldt indledte således med at tabe, men herfra sikrede først Juhl og Pedersen og senere Line Kjærsfeldt to sejre.

Så var det op til fynske Sara Thygesen og Maiken Fruergaard at afgøre kampen mod Davletova og Bolotova. I et ret tæt første sæt sejrede danskerne med 21-17, men i andet sæt var der ingen slinger i valsen og de vandt 21-10. Derfor var Fruergaard tilfreds efter kampen. Hun siger til badmintonbladet.dk:

– Det var fedt at få lov til at spille i dag og være den kamp, der gjorde, at vi vandt holdkampen. Vi skulle lige ryste nervøsiteten lidt af i første sæt, men jeg synes, vi holdt os til den gameplan, vi havde lagt forud. Det gjorde, at vi hev sejren sikkert hjem.

Netop det, at det var så afgørende en kamp, var første gang for det danske par. Hvis Fruergaard/Thygesen ikke havde vundet, skulle kampen nemlig have været ude i et femte og afgørende opgør, og det kunne i følge Maiken Fruergaard mærkes:

– Der var pres på i dag, følte jeg, men det var egentlig bare helt vildt fedt at komme på banen og få lov til at repræsentere ens land. Det er første gang på de to gange, vi har været med, at vi har fået lov til at komme på banen i en afgørende kamp, så det var lidt anspændt. Men jeg synes, trænerne var gode til at få det bedste ud af os i dag.

I søndagens finale møder de danske kvinder Tyskland.

Også herrerne er i finalen i Kazan, hvor de møder England.

Fynbo før EM-finale søndag: Fedt at repræsentere sit land

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce