Fyn vigtig spiller i kamp om DM-titel

I denne tid kan man drømme sig frem til højere temperaturer - og en god gang strandhåndbold. Foto: DHF

Fyn vigtig spiller i kamp om DM-titel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Både Dalum og Nyborg lægger sand til "Saftsusme Beach Handball Touren 2018" - DM i strandhåndbold. For Dalum er det første gang.

Strandhåndbold: Fyn bliver en markant spiller, når det gælder kampen om DM-titlen 2018 i strandhåndbold - eller beach handball, som arrangørerne foretrækker at kalde det.

Hver sommer skifter tusindvis af håndboldspillere indersiden af hallen ud med sand mellem tæerne, når de dyster om DM-titlen, og i år bliver strandbanerne ved Dalumhallerne hjemsted for en af de seks kvalifikationsrunder. Det sker søndag den 3. juni, og det er første gang, Dalum er med.

Finalestævnet lørdag den 16. juni bliver også fynsk, idet stævnet afvikles på stranden ved Nyborg.

Op mod 100 hold skal i år dyste om DM-pokalen.

Ved "Saftsusme Beach Handball Touren 2018" bliver det muligt at opleve hold fra ligaen, 1., 2. og 3. division dyste om at gå videre til finalestævnet.

- Beach handball bliver bare ved med at udvikle sig, og vi oplever stor tilslutning til både DM og de lokale stævner. I år kommer vi igen rundt på syv destinationer, hvoraf to er helt nye i Beach Tour-sammenhæng. Destinationerne er specifikt udvalgt ud fra faciliteter, sandkvalitet, vindforhold og lokal frivillig opbakning, og planlægger man at deltage i årets tour, kan man i hvert fald godt begynde at glæde sig, siger Christian Køhler, beach-konsulent i håndboldforbundet.

På "Saftsusme Beach Handball Touren 2018" tjener holdene point ved de lokale kvalifikationsstævner, og de 10 bedste hold af hvert køn kvalificerer sig til det store finalestævne i Nyborg.

Destinationerne for "Saftsusme Beach Handball Touren 2018" ser således ud: Lørdag den 26. maj: Horsens, søndag den 27. maj: Ishøj Strand, lørdag den 2. juni: Sandbanerne ved Skæring Skole, søndag den 3. juni: Sandbanerne ved Dalumhallerne, lørdag den 9. juni: Amager Strandpark, søndag den 10. juni: Salling Beach Arena og lørdag den 16. juni: Fyns Badestrand, Nyborg (finalestævne).

Fyn vigtig spiller i kamp om DM-titel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce