Fuld opbakning til Thomasberg


Fuld opbakning til Thomasberg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Midtjyllands cheftræner Thomas Thomasberg skal ikke frygte en fyring. Det gør klubbens sportsdirektør Jens Ørgaard nu klart en gang for alle.

Bølgerne er denne uge gået højt i FC Midtjylland, hvor tre nederlag i træk har sået tvivl om cheftræner Thomas Thomasbergs position i klubben. Men den har aldrig været i fare, forsikrer sportsdirektør Jens Ørgaard, selv om han krævede et møde med både ham og spillerne efter mandagens nederlag hjemme til SAS Ligaens bundprop Sønderjyske.

- Thomas Thomasberg er fredet som cheftræner. Vi er på alle planer i klubben yderst tilfredse med hans arbejde, siger Ørgaard til B.T.

AGF's cheftræner Erik Rasmussen, som selv har prøvet en hård medfart i medierne efter en spille- og resultatmæssig krise i FC Midtjylland, kan sagtens sætte sig ind i sin tidligere trænerkollega Thomas Thomasbergs situation, som den forgangne uge har været alt andet end sjov.

- Jeg har ondt af Thomasberg, der er en af mine rigtige gode venner. Det er ikke nogen sjov situation, når tingene ikke lykkes på banen, og man ikke får de resultater, man havde håbet på og regnet med. Så er det er et mareridt. Det gør det heller ikke sjovere, når det er ens første trænerjob, siger Erik Rasmussen til Ritzau.

Han er dog sikker på Thomasberg nok skal klare skærene.

- Thomasberg har en god ballast og fodboldforstand, så jeg er sikker på, at han nok skal tackle det på en god måde.

Fuld opbakning til Thomasberg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce