Fuglsang var flyvende


Fuglsang var flyvende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der var glade råb, knus og klap på ryggen, da Jakob Fuglsang kom i mål efter sin enkeltstart, der sendte ham i den gule trøje.

Selv sad han forpustet og lykkeligt smilende i en stol, mens hans ømme lår blev smurt ind. Men rundt om Jakob Fuglsang var der jubelråb fra Team Designa Køkken-holdet og ikke mindst manager Christian Andersen, der hoppede rundt, da det gik op for ham, at den unge rytter med sit brag af en enkeltstart og en tid på 17,19 minutter kunne trække den gule trøje over hovedet.

Hovedpersonen selv kunne nærmest heller ikke fatte det.

- Det er fantastisk. Jeg håber bare, at jeg har kørt hurtigt nok, så det kan holde til den sidste etape, sagde Jakob Fuglsang, mens lykønskningerne fløj om ørerne på ham.

Et kort sekund var det hele dog ved at gå galt på enkeltstarten i Kerteminde, da han i et sving kom ud i gruset i siden af vejen.

- Jeg fik hurtigt rettet cyklen op igen, men jeg var lige ude at svæve med benene. Heldigvis gik det så hurtigt, at jeg ikke nåede at tænke over det, sagde Fuglsang, der nu har ét mål på den sidste etape, der slutter på Frederiksberg søndag.

- Vi skal holde det samlet og prøve at komme med i et udbrud, og hvis vi så også kan tage bakketrøjen, så kan jeg ikke bede om mere, sagde han.

Fuglsang var flyvende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce