Frygt for Andrew Tembo


Frygt for Andrew Tembo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: I dag afgøres det, hvor længe OB må undvære Andrew Tembo.

Afrikaneren skal scannes efter den stempling, som FC Midtjyllands Thomas Frandsen afleverede midt i 1. halvleg på Tembos knæ.

- Læge Christen Villberg skal se på Tembos knæ mandag. Men Tembo får et tryk, som giver et vrid på det indvendige ledbånd. Man kan tydeligt se det på fjernsynet, siger OB-massør Allan Poulsen til Stiftstidende.

Cheftræner Troels Bech var i TV3's onside-program i aftes.

Her lagde han ikke skjul på, at han var harm over René Christensens manglende indgriben over for Thomas Frandsen i situationen.

- Tembo er måske ude i flere uger nu, og det er en helt afgørende situation for kampens udfald, som dommeren ikke ser, sagde en tydeligt opbragt Troels Bech, mens FCM-træner Erik Rasmussen mente, at tv-billederne viste, at Thomas Frandsen gik efter bolden og ikke en veloplagt Tembos knæ.

Fernando Derveld fik et vrid i anklen, da han tabte en afgørende tackling mod Frank Kristensen, som efterfølgende scorede sejrsmålet til 2-1.

Også hollænderens ankel skal ses efter i sømmene, men Tembo spiller næppe på søndag mod Randers på Odense Atletikstadion.

Frygt for Andrew Tembo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce