Frit valg på alle hylder inden Brøndby-kamp


Frit valg på alle hylder inden Brøndby-kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KLAR: OB-trænerne har alle mand klar, men Jacob Gregersen spiller på andetholdet
FODBOLD: Græsset var blødt, himlen blå, solen gul og håbene lysegrønne, da OB-truppen i går formiddag havde næstsidste træningspas før Superligapremieren mod Brøndby i morgen.

Og bortset fra den langtidsskadede anfører Michael Hemmingsen kunne træner-teamet Troels Bech og Klavs Rasmussen sende alle mand på græs.

Det giver med andre ord frit valg på alle hylder til startopstillingen.

Også Jacob Gregersen, der har døjet med en overstrakt hoftebøjer, trænede med i går. Men han spiller næppe mod Brøndby i morgen. Til gengæld er han med på DS-holdet i formiddag.

- Gaxe spiller lørdag for at få nogle minutter i benene. Og går det rigtigt godt, kan det være, han bliver udtaget til søndag også, siger chef- coach Klavs Rasmussen.

Søren Berg trænede igennem og regnes for spilleklar trods en vis ømhed efter træningen.

Så optimismen i den stribede lejr er velbegrundet.

- Det er jo en ny sæson, så vi kan lige så godt være optimistiske fra begyndelsen. Spillerne har i hvert fald en stor selvtillid forstået på den måde, at de kender deres formåen og ved, hvor de står, siger Klavs Rasmussen.

OB's målsætning for sæsonen er en plads i top fire - ganske som holdet sluttede den seneste sæson.

- Ja, ét, to eller tre vil da heller ikke gøre noget. Vi smed jo det hele over bord med en kort periode, hvor tingene kiksede i sidste sæson. Målet må være mere stabilitet og en bedre udebanestatistik, siger 31-årige Jan Sønksen, der ligger til at danne nyt midterforsvar sammen med SteenNedergaard.

- Det er gået rigtigt fint indtil videre. Det er absolut ikke til at se på Steen, at det er første gang, han spiller den plads. Vi ved, hvor vi har hinanden, siger Sønksen.

Dermed synes de eneste spørgsmålstegn til startopstillingen at befinde sig på midtbanen, hvor valget står mellem Søren Berg og Esben Hansen - forstået på den måde, at hvis Esben Hansen spiller centralt, så må Berg vige pladsen på venstre kant for Andrew Tembo.

I højresiden synes Martin Borre at være en dribling foran Thomas Lindrup.

Fremme huserer Miti og Højer.

Og efter en række opvarmningskampe på højt niveau, som OB har været glade for, så må det konstateres at der - bortset fra udekampen mod irske Ballymena - ikke er scoret det vilde.

- Derfor er det da også oplagt, at vi laver et par stykker mod Brøndby, mener Klavs Rasmussen med en slags omvendt logik.

Og mulighederne vil formentlig byde sig på Brøndby Stadion.

Michael Laudrups tropper har på grund af skader haft en ujævn opstart, hvor de nye folk tilmed er rendt ind i skader.

Derfor er timingen i de to holds møde måske til OB's fordel.

- Det er altid svært på et hold, når de bærende kræfter sidder udenfor med skader på et tidspunkt, hvor nye kommer til. For de er ikke rollevante og behøver støtte for at finde på plads, siger Klavs Rasmussen inden kampen.

OB træner igen her til formiddag - og så gælder det på Brøndby Stadion.

- Det er altid sjovt at spille på den bane - og i starten af en sæson kan alting ske, siger Jan Sønksen.

Frit valg på alle hylder inden Brøndby-kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce