Friis følger med Regan


Friis følger med Regan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når svømmelandstræner Mark Regan stopper efter OL og rejser hjem til Australien, vil svømmetalentet Lotte Friis følge ham.

Svømmelandstræner Mark Regan har en stor andel i, at langdistancesvømmeren Lotte Friis har forbedret sig markant de senere år. Allerød-svømmeren har forbedret sig markant under australierens ledelse og vandt blandt andet guld ved EM på kortbane i december på 800 meter.

Derfor overvejer hun at følge med Regan, når han efter planen stopper som landstræner efter OL og rejser hjem til Australien.

- Hvis han bliver træner dernede, vil jeg ned at træne hos ham. Der er også nogle nye langdistancesvømmere fra Australien, som jeg kan komme til at træne med, siger Friis til Berlingske Tidende.

20-årige Lotte Friis bliver student om en uge og vil derefter hellige sig svømningen. Først altså i Australien, men senere overvejer hun at rejse derhen, hvor sparringen er optimal.

- Mark Regan skal blandt andet hjælpe mig med at komme ud i verden for at træne med nogle af de andre gode langdistancesvømmere, siger hun til avisen.

Inden turen til Australien rejser Lotte Friis dog på træningslejr i Sydfrankrig for at forberede sig til OL.

Friis følger med Regan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce