Frem accepterer 12 hold i Superligaen


Frem accepterer 12 hold i Superligaen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: Boldklubben Frem må finde sig i at spille fodbold i 1. division i den kommende sæson. Klubbens formand, Filip West, havde til det sidste håbet, at Superligaen ville blive udvidet til 13 hold, fordi Frem efter hans mening på uretfærdig vis rykkede ned. Men efter at sagen i torsdags blev behandlet i DIF's appeludvalg, der som fjerde instans fastholdt, at Frem skal rykke ned, har Filip West indset, at hans klub ikke bliver 13. hold i Superligaen.

- Da spilleplanen for Superligaen forelå, kunne vi jo godt se, at det rent praktisk ikke kunne lade sig gøre, at vi skulle spille dér, så på den måde har vi vidst det længe. Men man kan jo diskutere, om det er retmæssigt eller forkert, siger han.

Sagen bunder i AB's brug af Ali Akida, som spillede med en falsk identitet og i virkeligheden hedder Emmanuel Ake Richard Muttendango. Han var med på holdet, da klubben tog point fra Frem, der sluttede nederst i Superligatabellen i sidste sæson.

Filip West har tidligere sagt meget klart, at uanset udfaldet af Danmarks Idræts-Forbunds appeludvalgs afgørelse, så agter han at gå videre med sagen til UEFA eller FIFA. Nu siger han, at han vil vente med at afgøre sagens videre skæbne til klubbens advokat kommer hjem fra ferie i Italien. Hvis Frem vælger at gå videre med sagen, kommer det til at dreje sig om et erstatningskrav. (ritzau)

Frem accepterer 12 hold i Superligaen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce