Frei færdig ved EM


Frei færdig ved EM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Schweiz' anfører Alexander Frei kommer ikke mere i aktion ved EM på grund af den knæskade, han pådrog sig i åbningskampen mod Tjekkiet.

EM i fodbold kom til at vare 41 minutter for den schweiziske landsholdsanfører Alexander Frei. Det står fast efter en nærmere undersøgelse af angriberens skadede knæ, der var årsag til, at han måtte udgå i første halvleg af åbningskampen mod Tjekkiet. Dortmund-angriberen rev et ledbånd delvist over, og dermed må schweizerne klare sig uden deres farligste angriber.

- Det er et chok for os alle. Det er fatalt at miste sin anfører på den måde, sagde Schweiz' landstræner Jakob Kuhn efter 0-1-nederlaget til Tjekkiet.

Da Frei forlod banen, vidste han tydeligvis godt, hvad klokken havde slået. Stortudende blev han hjulpet i omklædningsrummet, og det var også et specielt hårdt slag for ham, da han sæsonen igennem har kæmpet med skader. Han nåede kun akkurat at blive klar til de sidste kamp i Bundesligaen, og dengang udtalte han, at det var det kommende EM, der gav ham motivation til den daglige genoptræning.

Frei færdig ved EM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce