Frederikshavn-træner: Surt at vi måtte aflyse guldfest


Frederikshavn-træner: Surt at vi måtte aflyse guldfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Assistenttræner Mike Grey havde håbet, at Frederikshavn White Hawks kunne have givet nordjyderne en guldfest.

Frederikshavn havde dækket op til den store guldfest, da Frederikshavn White Hawks fredag aften kunne sikre DM-titlen i ishockey hjemme i den syvende og sidste finale mod Sønderjyske.

Desværre for assistenttræner Mike Grey og Frederikshavn så måtte al festivitasen aflyses, da gæsternes Tyler Gotto scorede til 1-0 efter 76 minutters spil og sikrede Sønderjyske guldet.

- Det var tæt. Sæsonen blev afgjort på et skud. Det kunne lige så godt være os, der havde jublet i dag, siger Grey dagen derpå.

- Vi har en chance, hvor vi kunne havde afgjort det, men det er de berømte små marginaler, der afgjorde det.

- Det har været sindssygt tæt i alle syv finalekampe - ja, faktisk alle 13 kampe mod Sønderjyske i denne sæson.

- Det er fortjent nok, når man vinder fire ud af syv kampe, så er man bedst. Om de så er en procent bedre eller 10 procent end os, det er irrelevant. De har vundet, og vi har ikke vundet en skid, siger assistenttræneren.

- Da vi stod klokken kvart i midnat, ville det være sjovere at have tabt 0-4, for det her var den mindst mulige margin, man kan tabe med.

- Der var dækket op til kæmpe fest i Frederikshavn, og det kunne være fedt for byen og fansene at give dem et par rigtige festlige dage.

- Når den her tomme følelse har lagt sig lidt, så håber jeg, at de spillere, der bliver her, har en sindssyg revanchelyst til næste sæson. Det er svært at sige nu, om vi er favorit til guldet, men vi vil gerne være med i toppen.

- Men der er meget, der skal falde ud til vores fordel, hvis vi skal stå i en finale igen næste år, siger Mike Grey.

Det blev en defensiv forestilling i Frederikshavn, hvor ishockeysporten sandsynligvis ikke vandt mange nye tilhængere.

- Vi vidste, hvor meget der stod på spil. Det, der manglede i flot spil, fik man måske i nerve. Hvis man var neutral tilskuer, så kunne det være lidt småkedeligt. Men når man er med, så ved man, at det første mål er sindssygt vigtigt, siger Mike Grey.

Frederikshavn-træner: Surt at vi måtte aflyse guldfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce