Fredagsbrag på isen i Odense: Bulldogs vil have revanche mod Rungsted

Martin Larsen er klar til arbejde hårdt i fredagens hjemmekamp mod Rungsted, som Bulldogs har tabt til i de to seneste indbyrdes opgør med en samlet målscore på 12-0. Foto: Michael Nørgaard

Fredagsbrag på isen i Odense: Bulldogs vil have revanche mod Rungsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Assisterende kaptajn Martin Larsen har opskriften på, hvordan Odense Bulldogs får revanche for 0-7-nederlaget i pokalsemifinalen mod Rungsted, når de to hold fredag aften mødes i vigtig duel om en slutspilsplads.

Ishockey: Rungsted har været et grumt bekendtskab for Odense Bulldogs i 2018. Med sejre på 5-0 i en ligakamp i Rungsted i starten af januar og 7-0 i pokalsemifinalen i Boxen i Herning 14 dage senere har Rungsted pryglet de fynske hockeyhunde i de to seneste indbyrdes opgør.

Men Bulldogs er fortsat foran Rungsted i tabellen, og fredag aften klokken 19.30 mødes de to i Odense i en vigtig dyst om en slutspilsplads. Bulldogs er på sjettepladsen fem point foran Rungsted på syvendepladsen. De seks bedste går direkte videre til kvartfinalerne.

- Vi var inde i en periode, hvor det ikke rigtig kørte for os. Vi blev domineret i begge kampe mod Rungsted, hvor vi ikke spillede, som vi burde gøre, siger Martin Larsen, assisterende kaptajn i Odense Bulldogs, om de to store januar-nederlag til Rungsted.

Men selvtilliden er tilbage hos det fynske hold efter tirsdagens 7-3-sejr ude over Frederikshavn, der ligger på tredjepladsen.

- Nu har vi fået en frisk start efter sejren i Frederikshavn, hvor vi gjorde det, som vi også skal gøre mod Rungsted. Vi skal arbejde hårdt og spille smart, siger Martin Larsen, der selv scorede til 2-1 i Frederikshavn.

- Frederikshavn og Rungsted er hold, der har habile offensive kvaliteter, og der handler det om at få pucken ud af egen zone og få lagt pucken dybt op i deres zone, så man kan få noget luft. De bliver frustrerede, hvis det ikke lykkes for dem, og så skal vi sørge for at score på vores chancer.

- Vi kan ikke vinde 7-3 hver gang. En sejr på 1-0 eller 2-1 er også fint, understreger Martin Larsen.

Intense kampe

Selv om der der langt fra Odense til Rungsted, så er opgørene ved at udvikle sig til derby-dueller, hvor der bliver gået ekstra til stålet. De to klubber løb i sidste sæson ind i hinanden i kvartfinalerne, hvor Bulldogs vandt serien 4-0 i kampe.

- Vi har mødt Rungsted mange gange de sidste par år, også i træningskampe og i playoff, så der begynder at være mere intensitet i kampene. Desuden har de Peter (Johansson, red.), som træner, og han trænede jo os sidste år, siger Martin Larsen.

Rungsted har et bredt og solidt hold med offensive profiler som Nikolaj Rosenthal, Jake Hansen og Morten Green, men af og til kniber det med disciplinen hos Rungsted.

- Vi ved, hvordan vi kan slå Rungsted, og det har vi jo også gjort tidligere i denne sæson, siger Martin Larsen med henvisning til, at Bulldogs vandt sæsonens tre første indbyrdes opgør.

Selv om Bulldogs med en sejr i fredagens kamp vil komme otte point foran Rungsted, vil Martin Larsen ikke betragte slutspilspladsen som sikker i tilfælde af en sejr.

- Der er fem kampe endnu, så vi skal fortsætte med at vinde. Vi skal ramme en bølge af sejre i de sidste kampe af grundspillet inden playoff, erklærer Martin Larsen.

Fredagsbrag på isen i Odense: Bulldogs vil have revanche mod Rungsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce