Fransk gummiarm sender Sharapova videre


Fransk gummiarm sender Sharapova videre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Maria Sharapova var tæt på et nederlag mod en ung fransk spiller i French Open, men vandt med nød og næppe.

Der var i lang tid udsigt til endnu en sensation i French Open, da Maria Sharapova torsdag aften mødte den unge franskmand Caroline Garcia.

Men russiske Sharapova, der er seedet syv i turneringen, undgik med nød og næppe at lide samme skæbne som Kim Clijsters, der få timer forinden var blevet slået ud i grand slam-turneringens anden runde.

Sharapova vandt kampen 3-6, 6-4 og 6-0 efter at have været i store problemer undervejs.

Garcia, der frister en tilværelse som nummer 188 på verdensranglisten, var foran 4-1 i andet sæt efter at have vundet første i flot stil.

Men så indfandt gummiarmen sig hos den kun 17-årige franske spiller, der ikke var i stand til at vinde flere partier i kampen.

Men trods alt lidt af en bedrift af Caroline Garcia, som blot har deltaget i én grand slam-turnering før French Open. Det var dette års Australian Open, hvor hun blev slået i anden runde.

Sharapova kan nu fortsætte sin vej mod den fjerde grand slam-titel i karrieren. Hun er kommet til Frankrig i storform efter at have vundet optaktsturneringen i Rom, men hun skal spille markant bedre end mod Garcia, hvis hun ikke skal tabe, når bedre spillere venter senere i turneringen.

I første omgang skal hun møde Yung-Jan Chan fra Taiwan i tredje runde.

Fransk gummiarm sender Sharapova videre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce