Lasse Sørensen fra fynske Team Flexlease.nu/Strøjer Tegl fører fortsat DTC efter våd afdeling på Jyllandsringen.

Motorsport: Det omskiftelige danske sommervejr satte sit præg på søndagens finale af GP Danmark på Jyllandsringen, hvor femte afdeling af DTC-serien blev kørt.

Hidsige byger og perioder med tørvejr gjorde det svært for kørerne at vælge de rigtige dæk.

Den regerende mester, Kasper H. Jensen, vandt finalen. Men Lasse Sørensen fra fynske Team Flexlease.nu/Strøjer Tegl blev nummer tre i finalen, og dermed forsvarede han sin førsteplads i den samlede stilling. Men der er kun fire point ned til Kasper H. Jensen, der sidste år kørte for det fynske team.

Den anden kører i det fynske team, Mikkel C. Johansen, blev nummer otte i finalen.

Lasse Sørensen blev den bedstplacerede af de ni kørere, der startede finalen i pitten. De var blevet i pitten for at trække valget mellem tør- og regnvejrsdæk så længe som muligt.

Finalen blev en hidsig jagt, hvor kørerne med regnvejrsdæk skulle forsøge at forsvare sig mod de kørere, der kom bagfra på tørvejrsdæk.

Der resterer to afdelinger i DTC-serien. Næste løb køres på Rudskogen Motorsenter i Norge 9.-10. september.

 

 

  • Hounsgaard_Hardy_(2015)_12

    Af:

    Journalist på Sport Fyn, sportsredaktionen for Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis og fyens.dk. Tidligere har jeg arbejdet som sportsredaktør på Fyns Amts Avis og som journalist på Tipsbladet. Jeg skriver blandt andet om ishockey, basketball og fodbold. Bor i Svendborg med min hustru.