Forsvarende mestre fortsætter nedtur


Forsvarende mestre fortsætter nedtur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AaB tabte søndag hjemme 1-2 til Randers. Dermed fortsatte de forsvarende danske mestre med den resultatmæssige nedtur med fem kampe i træk uden sejr.

De forsvarende danske mestre AaB fortsætter den triste stime, holdet er inde i for tiden. Søndag tabte AaB på eget græs 1-2 til formstærke Randers, og dermed er Magnus Pehrssons tropper uden sejr i fem SAS Liga-kampe i træk.

Randers er derimod inde i en gylden sejrsrække på nu fire sejre i træk, og holdet overhaler med de tre point samtidig AaB i tabellen.

Det begyndte ellers fint for nordjyderne, der kom foran efter 25 minutter på et pragtmål af Thomas Augustinussen. AaB-anføreren, som skifter til Red Bull Salzburg til sommer, havde måske nærstuderet Ailton Almeidas scoring for FC København i lørdagskampen, for fra en ligeså spids vinkel som brasilianeren fik den defensive midtbanespiller hamret bolden i mål via tværribben.

Men lykken varede kort tid. Minuttet efter udlignede anførerkollega Marc Nygaard, da han udnyttede svagt og passivt forsvarsspil af Michael Beauchamp. Kort efter humpede SAS Ligaens topscorer - med nu 13 mål - ud med en mindre skade. Men Randers har flere angribere, som kan score mål, og efter knap en times spil blev Bedi Buval matchvinder for Randers med sit sjette sæsonmål.

AaB har kun præsteret at vinde tre kampe på hjemmebanen i Aalborg ud af 14 forsøg i denne sæson.

Forsvarende mestre fortsætter nedtur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce