Forsvar fordres i Dalum


Forsvar fordres i Dalum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ÅBENT HUS: Det er for let at score mod det kommende 1. divisionshold
FODBOLD: Træningskampe er træningskampe, og man skal aldrig fæstne alt for meget lid til dem.

Men faktum er, at Dalum i to af slagsen har lukket 12 mål ind, og lige nu ligner forstadsklubbens forsvar ikke ét, der er modent til 1. division.

- Vi savner en styrmand i forsvaret, lyder det lettere bekymret fra Dalum-træner, Johnny Hansen.

Han savner, at der blive taget ansvar. At den der ved en dødbold siger, at han dækker en specifik modspiller op, så vitterligt gør det og ikke bare lader ham smutte.

To dødbolde, to koks og et selvmål var, hvad der stod på kontoen, da boet blev gjort op efter Dalums møde med de blå bysbørn.

- Det kan være, at B1913 også har det, men vi har meget tung træning i benene, og jeg synes, 13-spillerne virkede hurtigere end os, vurderer Johnny Hansen.

B1913 stillede op uden Martin Vingaard, der er optaget af U20-landsholdet. På den konto var 13's startopstilling ændret fra 4-5-1 til den mere klassiske 4-4-2 med Mads Jensen og Simon Jørgensen som en ganske giftig og effektiv front-duo.

Ny midterforsvarer

Dalum havde introduceret Kasper Heibøll som en ny mand i midterforsvaret - sammen med Ulrik Rosenby i 1. og Morten Bay i 2. halvleg - og så i øvrigt Heine Lysemose på mål i Ulrik Linds fravær.

Det var ikke fordi Heibøll floppede, det var mere holdet som sådan, der savnede noget afstemning her 14 dage før premieren.

På midtbanen har Dalum fremdeles et par glimrende kreatører i form af genkomne Morten Panduro og Lars Jørgensen. Sidstnævnte er set i lyset af de skærmydsler, der tidligere har været mellem ham og klubben, noget overraskende gjort til anfører, men det klædte egentlig den kontroversielle spiller at få noget ansvar.

Oppe i front gjorde den meget løbevillige Joakim Bødker god reklame for sig selv - også ved at bidrage med to scoringer.

Det offensive og fremadrettede ser for så vidt ganske fornuftigt ud, men der skal arbejdes med forsvaret de næste 14 dage.

Otto Rehhagel ville sikkert have leet, hvis han havde set kampen. For den bød på alt det, som de græske Europamestre ikke stod for. Flertallet af de otte mål var mere et udslag af modstandernes fejl end af godt spil.

Omend Kristoffer Johannsens mål direkte på frispark fra en spids vinkel hørte til i den mere kuriøse ende af en ellers typisk træningskamp, der mere gav løfter om, at B1913 vil klare sig godt i 2. division, end om at Dalum vil gøre det i 1.

Men træningskampe er jo træningskampe, og fra om 14 dage og fremefter bliver vi meget klogere.

Forsvar fordres i Dalum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce