Mens Kenneth Zohore meget vel kan være på vej til walisiske Cardiff, vælger OB at bruge nogle af pengene på Vejles færøske landsholdsspiller Jóan Símun Edmundsson, erfarer Sport Fyn. Færingen af er kendt for imponerende solo-aktioner.

OB satser skarpt på en færøsk individualist, der har vakt opsigt i Vejles røde trøje, erfarer Sport Fyn.

OB vil købe dribleren Joan Simun Edmundsson, der købes fri ét år før kontrakten udløber, og dermed får vejlenserne altså en tiltrængt skilling, men svækkes samtidig i oprykningskampen til Superligaen.

Edmundsson er en lidt atypisk færøsk spiller, fordi han mestrer nogle utraditionelle driblinger og har skarp teknik. Det har udløst nogle flotte målgivende aktioner sidste år, og der gemmer sig formentlig et fornuftigt potentiale i spilleren.

Det bliver så spændende, om cheftræner Kent Nielsen kan bibringe Edmundsson holdspillets vitale elementer.

Edmundsson er en type, der gerne prøver at drible forbi både to og tre mand og gerne gør det svære, og hvis klubskiftet lever op til det forventede, kunne man tro, at han er udset til at udfylde en del af det tomrum, som Rasmus Falks sommerskifte til FC København udløser.

OB's sportsdirektør Jesper Hansen med bopæl i Horsens, der har et traditionelt rivaliserende forhold til Vejle, har et naturligt og tæt kendskab til Edmundsson.

Det er sandsynligt, at klubskiftet meldes officielt ud i aften, erfarer Sport Fyn.

  • SportFyn