Forrygende sejr til OBK i egen hule


Forrygende sejr til OBK i egen hule

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Badmintonligaen

OBK - Team Skælskør/Slagelse

Badminton. Der var partystemning i fredagens opgør i Godthåbsgade, hvor OBK højst overraskende hentede alle tre point mod topholdet fra det midtsjællandske. Stemningen var høj fra starten, idet klubbens sponsorer indledte aftenen med en god julefrokost i restauranten på førstesalen.

Men måske smittede det også af på de fynske krigere, at klubbens berømte søn, Viktor Axelsen, blev hædret med tale og afsløring af en billedecollage, der dels skal hædre verdensmesteren men også motivere klubbens mange unge spillere til at tro på, at store drømme kan indfries.

OBK spiller normalt sine hjemmekampe i den langt større Odense Idrætshal, hvor stemningen sjældent når de store højder. Der er en langt mere intens stemning i Godthåbsgade, hvilket tydeligt kom til udtryk i takt med, at fynboerne trynede de gæstende storfavoritter.

På forhånd kalkulerede OBK ikke med point, men kunne bruge opgøret som et godt afsæt til den vigtige kamp i Greve på tirsdag. Her venter et direkte opgør om den sidste plads i kvartfinalerne. Men fynboerne har med sejren fredag aften bragt sig i en særdeles fordelagtig situation i forhold til kvartfinalerne efter jul.

Faktisk bragte OBK sig foran 4-0, inden de tillod Team Skælskør/Slagelse at komme til fadet. Camilla Martens og Amanda Høgstrøm glemte alt om, at de var undertippede og sikrede OBK en fantastisk start med en sikker to-sæts sejr. Frederik Søgaard og Emil Hybel viste, at fremtiden ser lys ud for fynboerne. Man glemte helt, at Mathias Boe var udenfor med en skade. Emil Hybel leverede en fremragende indsats og hans jubelscene efter sejren bragte minder om Poul Erik Højers berømte fejring efter det olympiske guld i 1996.

Foran 2-0 kunne Airi Mikkela dermed sikre den vigtige tredje sejr i damesingle, der ville udløse mindst et point til fynboernes slukne samling. Den finske kriger gjorde kort proces i to sikre sæt og dermed kunne Patrick Bjerregaard gøre arbejdet færdig for fynboerne. Den lille fynbo med den imponerende fysik ville det bare så meget. Han har før fået gummiarm i lignende situationer, men denne gang holdt han hovedet koldt og sikrede forholdsvis sikkert tre meget vigtige point.

Helt som forventet tabte OBK mix-doublen, hvor svenske Richardt Eidestedt endnu en gang skuffede og understregede, at han simpelthen ikke har kvalitet til at begå sig i Danmarks bedste række. Nu bør OBK efterhånden tage konsekvensen og lade en af klubbens egne talenter få chancen.

Opgørets sidste match havde dermed kun kosmetisk betydning. Her mødte Steffen Rasmussen den ikke ueffne Marc Caljouw. De to kombetanter gav publikum et glimrende opgør at gå hjem på. Ved deadline førte Rasmussen 10-7 og lignede en mand, der ville fuldføre en helt igennem fantastisk fynsk aften. Men lige gyldigt hvad, indkasserede OBK tre vigtige point og ligner dermed et hold, der er klar til at forlænge opholdet i landets bedste række. (Bendix)

Forrygende sejr til OBK i egen hule

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce