Fornuftig fynsk DM-lodtrækning


Fornuftig fynsk DM-lodtrækning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TENNIS: Hverken Trine Bassett eller Andreas Laulund havde som ventet de store problemer med at kvalificere sig til ugens DM, som afvikles på KB's anlæg.

Efter at have uddelt to æg til Sacsha Henriksen fra Vallensbæk i sin første kamp måtte Trine Bassett afgive første sæt mod juniortalentet Malou Ejdesgaard, KB, i den afgørende kvalifikationskamp. Bassett fik dog hurtigt styr på sit spil efter dukkerten i første sæt og tog de to næste sæt med 6-3, 6-1.

I herresingle fulgte Andreas Laulund de to sejre lørdag op med endnu en overlegen sejr i kvalifikationsfinalen, hvor Steen Vester, HIK, blev elimineret med cifrene 6-0, 6-3.

Begge de fynske tennisesser fik en fornuftig lodtrækning til hovedturneringen. Trine Bassett får næppe de store problemer i første runde mod det kun 13-årige juniortalent Hoang Kim Dam fra ATK, mens det forventede opgør i anden runde mod syvendeseedede Sisse Nielsen fra Birkerød tegner helt åbent.

Hos herrerne trak Andreas Laulund Hørsholm-spilleren Ole Jensen som modstander i første runde.

- Jeg har slået ham i de hidtidige to indbyrdes opgør, og han stod også på den anden side nettet, da jeg sammen med Kristoffer Jørgensen for nylig vandt finalen i herredouble i Leschly Cup, så jeg tror på en god chance, lyder det optimistisk fra Andreas Laulund.

I tilfælde af sejr venter Mik Ledvonova i anden runde. Det bliver i givet fald en gentagelse af singlefinalen i Leschly Cup, hvor KB'eren trak det længste strå.

Mens Trine Bassett skal i kamp allerede i dag, spiller Andreas Laulund sin første kamp i morgen.

Fornuftig fynsk DM-lodtrækning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce