Fornem slutspurt: Endnu en stor skalp til Otterup HK

Endnu en Kildelund i aktion. Mads Kildelund scorede seks mål for Otterup HK hos Team Sydhavsøerne - det samme gjorde Magnus Frisk Jensen. Christopher Huus, Anders Poulsen og Mathias Jensen scorede alle hver tre mål. Arkivfoto: Arne Rasmussen

Fornem slutspurt: Endnu en stor skalp til Otterup HK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fynboerne vandt 29-27 hos Team Sydhavsøerne - nummer fire i ligaen - på en af de sværeste udebaner i 1. division.

Håndbold: Otterup HK er ved at levere en meget flot afslutning på sæsonen i 1. division.

Efter seks runder var fynboerne uden sejre, men et skifte til trænerteamet Daniel Nielsen/Thomas Bredahl har vist sig at være en god beslutning for klubben.

Otterup HK har efterfølgende snuppet flere store skalpe, og søndag blev det til endnu en, da fynboerne vandt over nummer fire i divisionen, Team Sydhavsøerne, på Sydhavsøernes stærke hjemmebane, der er frygtet af de øvrige hold i rækken.

Sejren betyder, at Otterup HK med 23 point for 23 kampe er helt sikker på en ny sæson i 1. division og altså undgår playoff om nedrykning.

- Vi er meget tilfredse som sæsonen har udviklet sig, fastslår Daniel Nielsen.

Der resterer endnu tre runder af sæsonen for Otterup HK, hvor klubben skal på svære opgaver mod rækkens to tophold, Randers HH og TMS Ringsted. Sæsonen slutter kilometermæssigt af med maner med en tur til Frederikshavn.

- Ja, vi er sikret en ny sæson i 1. 1. division, men vi vil gøre alt for også at slutte flot af i de tre sidste kampe, fastslår Daniel Nielsen.

- Spil spillet

I kampen mod Team Sydhavsøerne førte Otterup HK hele vejen i et tæt første sæt til pauseføring 13-11.

13 minutter inde i anden halvleg så tingene imidlertid noget mørke ud, da hjemmeholdet kom foran med tre - 20-17. Men her fik de fynske gæster trukket både god moral og et stærkt spil syv mod seks op af posen. Rent faktisk blev det til en lille håndfuld mål på det spil.

I tætte slutminutter var Otterup HK foran med to eller et mål. Da det gik hedest til med fem minutter tilbage - og fynboerne var foran med et enkelt mål - tog Daniel Nielsen en timeout. Han vidste, at HØJ havde tabt til Stoholm og kunne fortælle sine spillere, at uafgjort ville være nok til at sikre en ny sæson i divisionen. Daniel Nielsen:

- Min melding var derfor: Gå ud og spil spillet.

Og det gjorde Otterup-drengene så, og de endte altså med at gå hele vejen til sejr.

Fornem slutspurt: Endnu en stor skalp til Otterup HK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce