Formel 1-verdensmester: Weekenden har været katastrofal

Lewis Hamilton kørte over målstregen som nummer fem, men på grund af en tidsstraf til Max Verstappen sluttede verdensmesteren som nummer fire i Shanghai.

Formel 1-verdensmester: Weekenden har været katastrofal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lewis Hamilton føler, at konkurrenterne i Formel 1-feltet har halet ind og er på omgangshøjde med Mercedes.

Den forsvarende Formel 1-verdensmester, briten Lewis Hamilton (Mercedes), er glad for, at en i hans øjne katastrofal løbsweekend i Shanghai endelig er overstået.

På grund af en tidsstraf til Max Verstappen (Red Bull) endte Hamilton som nummer fire, og verdensmesteren halede tilmed ind på førende Sebastian Vettel i VM-stillingen, men ikke nok til at tilfredsstille Hamilton.

- Lørdag og søndag føles som katastrofer for mig. Det har været tydeligt gennem weekenden, at vi ikke har den hurtigste racer i feltet. Vi har tabt fart siden sæsonpremieren i Melbourne, og i denne weekend så det endnu værre ud.

- I øjeblikket er vi kun det næsthurtigste eller tredjehurtigste hold, så vi skal forbedre os, men det er heller ikke umuligt, siger Hamilton.

Selv følte han sig utilpas i raceren.

- Jeg vil ikke skyde skylden på vores strategi eller noget andet, jeg følte mig bare ikke tilpas i bilen i den her weekend, siger Hamilton, der opnåede sit dårligste resultat i sæsonen.

Gennem de seneste sæsoner har Mercedes været det dominerende hold i Formel 1-feltet, men i år synes det tæt i toppen mellem Mercedes, Red Bull og Ferrari.

I den samlede kap om konstruktørernes verdensmesterskab har Mercedes et point mere end Ferrari.

- Hvem ved, hvad sæsonen byder på? Hvis det fortsætter på den her måde, så bliver det en meget tæt kamp om at vinde, siger Hamilton.

Mercedes har vundet konstruktørernes verdensmesterskab de seneste fire sæsoner.

Formel 1-verdensmester: Weekenden har været katastrofal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce