Formand med i ryttergård i Holsted


Formand med i ryttergård i Holsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Formanden for Fjelsted Speedway tager med til aftenens udematch for at fastholde trykket på den fynske trup

SPEEDWAY: Sidste onsdag fik Fjelsted klubbens første sejr i speedwayligaen i denne sæson - efter at formand Annette Vesterskov havde serveret noget, der lignede en regulær skideballe til kørerne. Og formanden fastholder trykket på klubbens kører, der i aften skal på banen i Holsted. Annette Vesterskov tager således med til det jyske og vil være at finde i ryttergården under matchen.

- Jeg er ganske enkelt nødt til at følge op på det, der blev sat i gang i onsdags, og jeg slipper ikke kørerne, før det vurderes, at de kan stå på egne ben... Matchen i Holsted skal også vindes, og jeg mener, det er muligt, siger Annette Vesterskov.

Som tidligere omtalt er der også en udefra kommende observatør på Fjelsted-truppen, og han har netop påpeget, at et af de tiltag, som vil kunne være med til at optimere truppens indsats er, at formanden er tæt på truppen.

To kaptajner er væk

Med sejren i onsdags over Grindsted har Fjelsted bevæget sig fra en ottendeplads i ligaen - sidstepladsen - til en femteplads. Men fynboerne har altså også kørt to matcher mere end de to bundhold, Holstebro og Outrup.

Fjelsted er uden kaptajn Hans Andersen i aften. Han kører en udsat match for sin engelske klub Peterborough. Men Holsted er i nøjagtig samme situation - jyderne har nemlig heller ikke deres kaptajn, verdensmester Nicki Pedersen, med. Fjelsted er imidlertid ekstra handicappet af ikke at kunne stille med Claus Vissing - han kører nemlig også i England i aften. Til gengæld stiller Fjelsted med to polakker, der tidligere har gjort det særdeles godt for fynboerne, nemlig Sebastian Ulamek og Adam Kajoch.

- Vi har bestemt en chance - vi er ikke "underdogs" i den match. Også fordi kørerne gjorde det så godt i onsdags... Men det bliver tæt, siger Jens Gade, holdleder for Fjelsted.

Holsted-kørerne skal til gengæld have samlet sig selv op efter et noget uventet hjemmebanenederlag mod Brovst - en match, hvor Nicki Pedersen ellers var med og kørte fem førstepladser og en enkelt andenplads hjem.
Holsted-fjelsted
De kører i Holsted i aften:

Holsted: Damian Balinski, Martin Vaculik, Patrick Hougaard, Slawomir Musielak og Morten G. Hansen.

Fjelsted: Sebastian Ulamek, René Bach, Adam Kajoch, Peter Kildeman og Nicki Barrett.

Formand med i ryttergård i Holsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce