Forløsning for Fabricius og Sønderjyske


Forløsning for Fabricius og Sønderjyske

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Angriberen Kenneth Fabricius scorede sit første mål siden august og sendte en flok jublende sønderjyder fremad i kampen for en sæson mere i SAS Ligaen

Var der en ekstra glad mand hos Sønderjyske efter den overraskende 4-2-sejr på SAS Arena over FC Midtjylland, var det angriberen Kenneth Fabricius, der med rette kunne betegne sig selv som matchvinder.

3-2-målet efter små 70 minutter var noget af et mesterstykke, for afslutningen med ydersiden fra positionen i højre side af FC Midtjylland straffesparksfelt var ganske enkelt et teknisk lækkeri.

At det var Fabricius' første mål siden 17. august, og at sønderjyderne samtidig sparkede sig tilbage i kampen om at komme over nedrykningsstregen, gjorde ikke glæden mindre.

- Noget af en forløsning for mig. Det må jeg indrømme. Det var vores bedste kamp i den her sæson. Vi angreb med rigtig mange spillere, og jeg synes, vi fik skabt masser af muligheder for at score. Og så viser vi en fantastisk moral ved at komme tilbage, efter de havde udlignet til 2-2.

- Der tænkte jeg godt nok "åh, nej ikke igen". Men heldigvis turde vi blive ved at spille fremad og fik scoret to gange mere, sagde Fabricius.

Hans træner, Carsten Broe, var naturligvis også jublende lykkelig - men på en ganske stille facon.

- Stor ros til hele truppen. Meget stærkt at vinde, efter at Midtjylland hentede os og kom på 2-2. Jeg forsøgte at blive ved at satse offensivt og kalde hele holdet fremad, for jeg havde på fornemmelsen, at vi kunne vinde. Heldigvis lykkedes det, kom det fåmælt fra en smilende Broe.

Resultatet betyder, at Sønderjyske for alvor lever i bundstriden igen. Allerede søndag venter det næste slag, når Horsens kommer på besøg, og vinder sønderjyderne den kamp, venter en plads på den rigtige side af stregen.

Forløsning for Fabricius og Sønderjyske

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce