Forgængers triumfer inspirerer Liverpool-manager


Forgængers triumfer inspirerer Liverpool-manager

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rafael Benitez vender tilbage til Anfield i eftermiddag, når Chelsea besøger Liverpool i Premier League.

Væggene på Anfield er prydet af billeder af store Liverpool-triumfer under manager Rafael Benitez, men forud for Liverpools møde med Chelsea i eftermiddag er Liverpool-boss Brendan Rodgers ikke skræmt af mødet med sin forgænger.

Det er Benitez' første møde med sin gamle klub, hvor han stadig nyder betydelig popularitet, men Rodgers er fast besluttet på at skabe sig sit eget navn i klubben.

- De billeder er ikke intimiderende for mig. Jeg har sagt til spillerne: Jeres opgave er at komme op at hænge der, siger Brendan Rodgers ifølge AFP.

Under Rafael Benitez' ledelse vandt Liverpool Champions League i 2005 og var i finalen to år senere. Det blev også til en sejr i FA Cuppen og Uefas Super Cup i spanierens regeringstid.

- Hvis jeg kun tænkte på mig selv, ville det måske bekymre mig at gå rundt mellem folk med en stor historie, men det gør det overhovedet ikke.

- Klubben er fuld af legender, som Alan Kennedy, der arbejder her på kampdage, Ian Rush, Jan Mølby og John Aldridge, der ofte viser sig her. Det skræmmer mig ikke, jeg nyder at tale med de folk, siger Brendan Rodgers.

I hans første sæson i spidsen for Liverpool, ligger den gamle storklub på 7.-pladsen og må formentlig kigge langt efter europæisk deltagelse næste år.

Til gengæld kan man stikke en kæp i hjulet på Chelseas forhåbninger om Champions League med en sejr på Anfield i eftermiddag. Det vil gå ud over Benitez.

- Jeg kender ikke Rafael Benitez personligt. Jeg kender ham som manager. Han er en fantastisk manager, det er der overhovedet ingen tvivl om.

- Han fortjener en flot velkomst, når han kommer tilbage. Han vandt Champions League, da han var her, og det var en stor præstation, lyder det fra Brendan Rodgers.

Liverpool og Chelsea mødes klokken 17.

Forgængers triumfer inspirerer Liverpool-manager

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce