Forbund: Badminton i kjoler er lukrativt


Forbund: Badminton i kjoler er lukrativt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kvindelige badmintonspillere kommer til at tjene mere, når de tvinges til at spille i kjoler, siger forbund.

Når de kvindelige badmintonspillere fra 1. juni skal smide bukserne og trække i kjoler, kan de samtidig øge deres personlige indtjening.

Det mener vicepræsidenten for det internationale badmintonforbund, Paisan Rangsikipho.

- På bundlinjen står, at de kan vinde flere sponsorater og tjente flere penge, siger Rangsikipho ifølge nyhedsbureauet AFP.

Den nye regel om, at kvindelige badmintonspillere skal spille i nederdel har vakt kritik og måben i store dele af verden. Men der er en god grund til tiltaget, mener badmintonforbundet.

- Årsagen til, at vi har ønsket kjole-regulativet, er, at vi vil promovere kvindernes kampe, som bliver mindre og mindre populære, siger Paisan Rangsikipho

Under førstedagen af Sudirman Cup i Indonesien var flere af kvinderne allerede iklædt nederdel, selvom reglen første træder i kraft om 10 dage.

Det bemærkede vicepræsidenten for det internationale badmintonforbund med glæde.

- De var rigtig flot klædt på i dag, og det var de indonesiske spillere også, siger Paisan Rangsikipho.

Den nye regel har også mødt kritik i Danmark, hvor topspilleren Tine Baun mener, at det er en dum idé at bruge tvang i forsøget på at øge interessen.

- Jeg er imod den regel. For de personer, som ikke bryder sig om at spille i nederdel, så er der ingen grund til at presse et forbund ned over dem.

- Man har ikke nogen regler på herrernes side om, at de skal spille i hvide shorts i en bestemt længde, har Tine Baun sagt.

Forbund: Badminton i kjoler er lukrativt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce