For første gang i 11 år: Ingen medaljer til Marienlyst

Sigurd Varming (t.v.) og Daniel Thomsen måtte som de øvrige Marienlyst-spillere slutte sæsonen uden DM-medaljer efter nederlag til Hvidovre i den tredje bronzekamp. Foto: Birgitte Carol Heiberg

For første gang i 11 år: Ingen medaljer til Marienlyst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For første gang i 11 år er der ingen DM-medaljer til Marienlyst, der tabte fredagens tredje og afgørende bronzekamp ude til Hvidovre.

Volleyball: For første gang siden 2007 får Marienlyst ikke DM-medaljer i mændenes volleyball-turnering. Efter 10 år i træk med medaljer må Marienlyst nøjes med en fjerdeplads i denne sæson.

Det titelvante hold fra Odense tabte fredagens tredje og afgørende bronzekamp ude til Hvidovre, der vandt kampen 3-1. Dermed fik Hvidovre revancheret tirsdagens nederlag i kamp to, og Hvidovre vinder bronzen efter sejrene i kamp et for en uge siden i Odense og kamp tre fredag aften på hjemmebane. Alle tre bronzekampe endte i øvrigt med cifrene 3-1.

- Det var den dårligste af de tre kampe. Det var meget svingende fra begge hold, og tit blev tre gode bolde afløst af tre dårlige bolde, sagde Marienlysts træner, Peter Lyø.

Simon Bitsch var ikke blevet klar til at spille for Marienlyst på grund af en knæskade, og den normalt stærkt spillende kantangriber var savnet hos odenseanerne.

- Hvis man snakker fodboldsprog, så er han vores 10'er, der binder vores spil sammen. Uden Simon på banen var vi nødt til at flytte Kristoffer Abell fra positionen som hæver til smasher, og det betød noget, fordi vi i de sidste fem kampe havde spillet med Kristoffer som hæver, sagde Peter Lyø.

- Nicolai Haun spillede ikke en dårlig kamp som hæver, men det gav en anden rytme, sagde Peter Lyø.

Hvidovre-Marienlyst 3-1
DM-bronze, 3. kamp

Sætcifre: 27-25, 25-16, 22-25, 25-17.

Tilskuere: 200.

Hvidovre vinder bronze med 2-1 i kampe.

Tæt første sæt

De to hold fulgtes ad i første sæt, hvor Marienlyst det meste af tiden var foran, når der ikke stod uafgjort, og fynboerne havde to sætbolde, som ikke blev udnyttet. I stedet vandt Hvidovre 27-25 på holdets første sætbold.

Andet sæt tilhørte hjemmeholdet, som scorede otte point i træk til 13-5 og derfra cruisede sætsejren hjem 25-16.

Marienlyst rejste sig i tredje sæt og nægtede at gå på sommerferie. Marienlyst førte flere gange med tre point, men Hvidovre fik udlignet til 22-22. Marienlyst vandt de tre næste point og vandt sættet 25-22 på et angrebsslag af Sigurd Varming.

I fjerde sæt fik hjemmeholdet igen overtaget og kom foran 11-8 og 20-13. På den anden matchbold smashede Jonathan Møller bronzen hjem til Hvidovre med sætcifrene 25-17.

Jonathan Møller blev topscorer for Hvidovre med 16 point. Hos Marienlyst scorede Sigurd Varming 22 point og Kristoffer Abell 21 point.

- Sigurd Varming og Martin Trans spillede godt, fremhævede Peter Lyø.

Marienlyst har trods de manglede DM-medaljer alligevel vundet noget i denne sæson. Det blev til en titel i pokalturneringen med finalesejr over Gentofte og sølv ved de nordiske mesterskaber.

For første gang i 11 år: Ingen medaljer til Marienlyst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce