Folk snydt på sort OL-billetmarked


Folk snydt på sort OL-billetmarked

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To hjemmesider har snydt flere hundreder af kunder, der har købt billetter til OL. Den ene side er lukket, IOC vil nu forsøge også at få lukket den anden.

Hundreder af håbefulde OL-turister er blevet snydt i deres jagt på OL-billetter. Det beretter den amerikanske avis Los Angeles Times. De er blevet snydt af firmaer, der på nettet har slået sig op på at kunne sikre folk billetter til OL.

En af siderne er www.beijingticketing.com, som både den internationale olympiske komité (IOC) og den amerikanske olympiske komité (Usoc), nu vil forsøge at få lukket. Mandag morgen er siden dog stadig aktiv. Hjemmesiden gør, hvad den kan for at se troværdig ud ved at bruge det originale OL-logo - nøjagtigt som det var tilfældet med en anden og nu lukket fupside, www.beijing-tickets2008.com.

Via disse hjemmesider har kunder fra især USA, Australien, Storbritannien og Belgien købt billetter, som aldrig kom. Los Angeles Times beretter blandt andet om en amerikansk kunde, der lige nu sidder tilbage og mangler billetter for mere end 50.000 kroner. Til at begynde med sagde folkene bag siderne, at billetterne blot ville ankomme sent.

- Først inden for den sidste uge har vi fået bekræftet, at der ikke er nogen billetter på vej overhovedet, siger Rana Dershowitz, der er chefjurist i Usoc til avisen.

Hverken Usoc eller IOC kan hjælpe de folk, der er blevet snydt.

Folk snydt på sort OL-billetmarked

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce