Fokuserede curlingherrer fandt stabilitet


Fokuserede curlingherrer fandt stabilitet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skipper Ulrik Schmidt jubler over, at curlingherrerne i OL-kampen mod Tyskland endelig ramte et stabilt højt niveau og med sejren ikke længere er nummer sjok.

Med en sejr over Tyskland på 9-5 spillede curlingherrerne sig natten til mandag væk fra bunden af den indledende gruppe ved OL i Vancouver. I forhold til tidligere spillede holdet overraskende stabilt, og det vækker da også glæde hos skipper Ulrik Schmidt.

- Vi havde det rette spændingsniveau. Det er vigtigt med en vis lethed derinde på isen. Vi har svinget en lille smule i gennem turneringen, men i dag spillede holdet rigtigt godt. Vi er fokuserede på at sætte vores sten og alle spiller godt, siger Ulrik Schmidt i en pressemeddelelse.

I fjerde ende - som Danmark vandt 4-0 - blev grundlaget for sejren skabt. Men Ulrik Schmidt mener, at spillet i de efterfølgende ender havde mindst lige så stor betydning.

- Hvis vi taber den femte ende med én, er vi kun én foran, men det er klart, at det sætter dagsordenen og gør det svært for dem. De er tvunget til at tage nogle chancer, siger han.

Selvom sejren luner, mener Ulrik Schmidt ikke, at holdet har haft noget at skulle bevise.

- Om vi så havde tabt alle ni kampe, havde vi fortsat været kvalificerede. Der er 40 hold, der gerne ville have været med her. Vores mål har hele tiden været en top-seks placering og hvis vi vinder en eller to kampe endnu, kan vi fortsat nå det, siger han.

Næste opgave for holdet bliver mandag mod Frankrig.

Fokuserede curlingherrer fandt stabilitet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce