Første træning: OB er på græs i frost

Der var godt brug for alskens vintertøj på træningsbanen i Ådalen, hvor sneen flankerede banerne.
Foto: Trondur Dalsgard

Første træning: OB er på græs i frost

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Træner Kent Nielsen har sendt sine spillere ud til årets første træning i Ådalen. Rasmus Falk er endnu i truppen, mens rygterne om diverse køb og salg som altid i begyndelsen af et transfervindue tager til.

I den sidste weekend i februar indleder OB foråret i Superligaen med provins-klassikeren mod AGF, og nedtællingen er begyndt i dag, onsdag.

Der var ingen nåde, da spillerne mødte i klubhuset. Træner Kent Nielsen er kendt som en mand, der holder fast i træningen, om det så var i en storm på Svalbard, og der var trods alt rimelige forhold, trods de isnende temperaturer, og de små mængder sne skabte i det mindste idylliske rammer i Ådalen.

Spillerne blev sendt ud til træning på kunstgræsbanen, og målmandstræner Lars Høgh var klar til at herse med ukraineren Maksym Koval, Michael Tørnes og Casper Radza, mens den skadede keeper Michael Falkesgaard løb en række ensomme runder, fordi han er midt i et langt genoptræningsforløb efter en korsbåndsskade.

Det svirrer som altid med rygter om klubskifter, og lige nu handler det om den tidligere FC Midtjylland-spiller Izunna, som af nogle medier rygtes på vej til OB, men om der er reelt kød på den nytårsand, kan kun den evigt omtalte tid afsløre.

Sportsdirektør Jesper Hansen havde i hvert fald travlt med mobiltelefonen og møder, men direktøren har i princippet frist helt frem til udgangen af januar, hvor transfervinduet lukker.

- Det er ikke et vejr at jage en hund eller et bæst ud i, sagde salige W.C. Fields altid, når han slog døren op i en bjælkehytte på bjerget.

Men der sås dog flere firbenede væsener på luftetur, og på samme vis flintrede OB-spillerne fornuftigt rundt.

OB tager i begyndelsen af februar på en 10-dages-træningslejr i Tyrkiet.

Første træning: OB er på græs i frost

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce