Første DM til guld-Alex


Første DM til guld-Alex

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

CYKLING: Selv om han lå næsten tre sekunder bagud, da der resterede blot en kilometer af DM-disciplinen fire kilometer individuelt forfølgelsesløb, fik Team Odense Energi-rytteren Alex Rasmussen alligevel fyret så meget op under kedlerne på de sidste omgange, at han overspurtede den direkte konkurrent Jens Erik Madsen fra Horsens og akkurat røg over målstregen først.

- Det er altså helt unikt, at han kan dét dér, lød det anerkendende fra løbsleder Claes Larsen, mens bronzevinderen Michael Berling sagde tillykke og tilføjede:

- Hvorfor kører du ikke bare efter et tidsskema i stedet for det fis?

Men tidsskemaer er ikke lige noget for Alex Rasmussen.

- Jeg kan ikke finde ud af det. Jeg har det bedre med at vide, at jeg har lidt overskud til sidst, når jeg skal spurte, sagde han efter guldet.

Medaljen får nok en lille æresplads i fynboens samling, fordi det er første gang, han vinder disciplinen. Sidste år blev han slået på stregen af Jimmi Hansen.

- Det var godt at få den, sagde Alex Rasmussen, der i dag og i morgen jagter endnu et par guldmedaljer til samlingen - og stiller op som storfavorit.

I øvrigt bliver programmet på Odense Cyklebane i dag forlænget lidt, fordi regn i går tvang arrangørerne af DM-dagene til at udsætte sprinten. Den bliver kørt efter pointløbet i eftermiddag.

Ud over Alex Rasmussens guld nåede et enkelt sæt medaljer mere at blive placeret. Pernille L. Jakobsen fra Team Bornholm Lady vandt tre kilometer forfølgelsesløb foran Mie Bekker Lacota fra ABC, og Team Odense Energis Maja Watt Adamsen snuppede bronzen.

Første DM til guld-Alex

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce