Før topkamp: Pytlick ser ligheder med Viborg

Sidst Odense HC og Viborg HK mødtes blev det til fyns sejr på 29-25. Arkivfoto: Scanpix

Før topkamp: Pytlick ser ligheder med Viborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odense HC og Viborg HK ligger tæt i toppen af kvindeligaen, og cheftræner i Odense HC, Jan Pytlick, ser flere ligheder mellem de to hold. Onsdag mødes de som nummer tre og fire i Odense Idrætshal.

Håndbold: Onsdag aften møder kvinderne fra Odense HC Viborg HK på hjemmebane i kvindeligaen i en duel mellem ligaens nummer tre og fire. Dermed er der lagt op til topkamp i Odense Idrætshal med hvad dertil hører. Og når to hold, som håber at spille med om de sjove placeringer møder hinanden, så er det ikke bare vigtigt.

- Det er satme vigtigt, som cheftræner Jan Pytlick udtrykker det.

Kun to point adskiller Odense og Viborg, og cheftræneren ser flere ligheder mellem de to hold end antal vundne point.

- Lige som os er Viborg et fysisk hold med nogle store stærke piger, og de er meget kontante i forsvaret. Derfor forventer jeg også en tæt kamp, hvor der måske ikke bliver scoret så mange mål, siger Jan Pytlick.

Og træneren kan glæde sig over, at han har alle sine spillere til rådighed i kampen om at score flest, for truppen er så skadesfri, som et proffessionelt håndboldhold bliver, melder han. Og det er da også planen at bruge mange af dem, ligesom han gjorde det i holdets seneste kamp - en sejr over Silkeborg/Voel.

- Det er en bevidst strategi. Vi vil gerne have så mange i spil som muligt, så vi kan have friske ben til sidst. Håndboldkampe bliver ofte afgjort i de sidste ti minutter, og der håber vi, at vi kan skabe os en fordel, siger han.

Og Odense HC's bredde er igen spejlet af onsdagens modstander. Og beder man Jan Pytlick om at udpege farlige spillere hos Viborg HK, nævner han således næsten hele holdkortet.

- De har jo Bodholt på stregen, og Line Haugsted er også rigtig dygtig. Jeg synes også det unge talent Kristina Jørgensen har gjort det godt. Så er der Ann Grete Nørgaard som altid scorer mange mål, og Rikke Poulsen i målet er rigtig god. Så de har bredden med gode spillere over hele banen, siger han.

Godt på vej

Odense har tidligere i sæsonen slået Viborg, og reelt er det kun ligaens store hold, som har taget point fra Jan Pytlicks hold. Og cheftræneren mener, at pilen peger i den rigtige retning, selv om en cheftræner nok aldrig bliver helt tilfreds.

- Vi er godt på vej. Men det kan altid blive bedre. Jeg er godt tilfreds med forsvaret og vores kontra på det sidste, men der er stadig noget arbejde at gøre i forhold til angrebsspillet, siger han.

Hos Odense HC forventer man omkring 2000 mennesker på tilskuerpladserne, og det er næsten nok til at fylde hallen. Det er også nok til at hæve et tilskuergennemsnit, der lige nu kun kan overgås af Esbjerg. Og hjælp fra tilskuerne er altid noget et hold kan bruge.

- Vi glæder os, og vi håber selvfølgelig på al den opbakning, vi kan få til at vinde sådan en kamp og lægge noget afstand til Viborg, siger Jan Pytlick

Helt nøjagtigt kan fynboerne udbygge forspringet til fire point og samtidig lægge pres på FC Midtjylland ved at spille sig op på siden af ligaens 2. plads.

Topkampen i Odense fløjtes i gang klokken 18:30 i Odense Idrætshal.

Før topkamp: Pytlick ser ligheder med Viborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce