Før stor tirsdag: Sådan er kontraktforholdene i HCO

Chana Masson i målet er en af de HC Odense-spillere, der vil kunne få lang tids glæde af den nye cheftræner i HC Odense. Masson har kontrakt med klubben i endnu to sæsoner.
Foto: Trondur Dalsgard

Før stor tirsdag: Sådan er kontraktforholdene i HCO

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der venter en spændende dag for det fynske ligaprojekt i håndbold på kvindesiden. Først pressemøde kl. 14 måske med præsentation af ny cheftræner - og kl. 19.30 vigtig bundkamp i ligaen mod København Håndbold

HC Odense har 15 spillere på kontrakt i denne sæson. Fem af disse aftaler udløber, når denne sæson er slut, otte aftaler gælder også i næste sæson, mens to aftaler rækker til og med sæson 2017/18.

De længst varende kontrakter gælder to markante HC Odense-navne. Det er den brasilianske målvogter, Channa Masson, samt det store fløjtalent, Suzanne Bækhøj, som bliver stærkere fra kamp til kamp.

Følgende spillere har kontrakter, der gælder en sæson mere: Den langtidsskadede playmaker Nadia Offendal, den langtidsskadede fløj, Mathilde K. Nielsen, streg-veteranen Kamilla Kristensen, svenskerne Jennie Linnell og Maria Adler, norske Maja Jakobsen, playmaker-supertalentet Line Haugsted, og fløjen Louise Kristensen.

Der er fem spiller, der har kontraktudløb til sommer. Det er stregen Sarah Iversen, målvogter Ditte Vind, Pearl van der Wissel, som blev hentet ind fra ”pensionisttilværelsen” på grund af Nadia Offendals skade, veteranen Stine Svangaard og HC Odenses talent fra egne rækker, Ditte Bach.

Fra den nye sæson har HC Odense indgået en toårig kontrakt med den brasilianske landsholds-playmaker, Ana Paula Rodrigues. Samtidig varsler klubbens sportschef, Mark Jespersen, snarlig offentliggørelse af endnu en ny spiller fra næste sæson.

Live-video fra klokken 14 fra HC Odenses pressemøde

Før stor tirsdag: Sådan er kontraktforholdene i HCO

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce