OB-træner Kent Nielsen vil være i tvivl om, hvorvidt han skal bruge Anders K. Jacobsen eller Rasmus Festersen fra start, mener Abildtrup&Rasmussen.

FODBOLD: Rasmus Festersen er klar igen og spillede fuld tid på OB's reservehold og scorede på straffespark mod Fredericia forleden samtidig med, at Anders K. Jacobsen arbejdede hårdt for Superliga-holdet i Horsens, men missede i par afgørende situationer foran målet.

Abildtrup&Rasmussen vurderer øverst, hvad træner Kent Nielsen spekulerer over før mandagens store provinsopgør mellem OB og AaB i Odense.

Nedenfor kan du se ugens Abildtrup & Rasmussen i sin fulde længde:

Se højdepunkterne fra OB's seneste kamp:

  • Rasmussen_Leif_(2015)_008

    Af:

    Jeg er sportsjournalist og souschef på Sport Fyn, der dækker sport på Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, Fyens.dk og Mitfyn.dk. Jeg er fynbo med opvækst i Assens og har tidligere arbejdet for Ekstra Bladet og Fyns Amts Avis, da den sydfynske avis var et selvstændigt medie. Jeg har siden 1983 skrevet om al sport, men især fodbold og OB. Jeg har dækket fire olympiske lege og otte slutrunder i fodbold og blev i 1999 "Årets Sportsjournalist" i Danmark. Jeg bor i Odense med min kone, der er skolelærer i byen. Vi har to børn, der læser i Aarhus og København.

Mere om emnet

Se alle
Fodbold-boss: Vi vågner om natten og skriger efter mor

Fodbold-boss: Vi vågner om natten og skriger efter mor

Wieghorst: AaB og OB minder om hinanden

Wieghorst: AaB og OB minder om hinanden

OB med blikket stift opad

OB med blikket stift opad