Før hjemmekamp mod bundholdet: Svendborg Rabbits ser frem mod slutspillet

Amerikanske Michael Moore dunker bolden i kurven for Svendborg Rabbits i sæsonens første kamp mod Stevnsgade, hvor Rabbits vandt 96-87. Foto: Michael Nørgaard

Før hjemmekamp mod bundholdet: Svendborg Rabbits ser frem mod slutspillet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bundholdet Stevnsgade kommer til Svendborg torsdag aften med en frisk sejr, men Rabbits-direktør Troels Mortensen mener, at Rabbits trods mange nederlag i denne sæson bør kunne slå Stevnsgade.

Basketball: Det er et bundhold med selvtillid, der kommer til Svendborg torsdag aften til basketligakamp klokken 19.00. Stevnsgade fik tirsdag aften sæsonens første sejr, da det i holdets 14. kamp blev til sejr 76-70 hjemme over Wolfpack. I den kamp var Mike Flowers den store profil med 17 point og 17 rebounds. Det ændrer dog ikke ved, at Nørrebro-klubben ligger suverænt sidst med to point, mens Rabbits er på sjettepladsen med 10 point.

- Det vil være en skuffelse, hvis ikke vi kan slå Stevnsgade. Det er et hold, der bør ligge nummer syv eller otte i tabellen. Men efter sejren i tirsdags kommer der et hold med godt humør til Svendborg, siger Troels Mortensen, direktør for Svendborg Rabbits.

Selv har Rabbits haft en lidt skuffende sæson med 10 nederlag i 15 kampe.

- Vi har haft mange skader, og det har gjort det svært at træne spil fem mod fem til træning. Det har vi kunnet det sidste stykke tid, hvor vi har haft alle mand klar bortset fra langtidsskadede Jacob Enevold, siger Troels Mortensen.

Torsdag aften spiller Mads Kofod Rasmussen sin første hjemmekamp for Rabbits. Han debuterede i sidste uges dyst i Horsens, hvor Rabbits tabte 81-90.

- Mads kan spille en god gang bold og skal nok blive en gevinst for os, mener Troels Mortensen.

Jævnbyrdigt slutspil

Rabbits har fire point ned til Wolfpack på syvendepladsen og seks point op til Randers på femtepladsen. Det bliver svært at rykke sig fra den nuværende sjetteplads med seks kampe igen af grundspillet.

En sjetteplads betyder en kvartfinale mod nummer tre, som formentlig bliver Hørsholm eller Næstved.

- Der er ikke nogen kæmpe forskel på holdene fra nummer tre til seks, så jeg mener godt, at vi kan overraske i en kvartfinale, siger Troels Mortensen, der også har en klar favoritmodstander, hvis Rabbits som sidste år går videre til semifinalerne.

- Jeg vil hellere møde Horsens end Bakken Bears i en eventuel semifinale. Bakken Bears har så bredt et hold og så meget klasse, at de er favoritter til at vinde DM. Horsens har også et godt hold, som stillingen også viser, men vi har spillet rimeligt op med dem i denne sæsons opgør, og vi var heller ikke langt fra dem i kampen i sidste uge. Så vi kan godt overraske og gå videre i en eventuel semifinale mod Horsens, siger Troels Mortensen.

Horsens topper ligaen med 16 sejre i 17 kampe, men kan stadigvæk blive overhalet af Bakken Bears, der har tabt tre kampe indtil nu.

Men inden slutspilsdrømmene skal Rabbits fokusere på den nære virkelighed - torsdagens hjemmekamp mod Stevnsgade, der gav Rabbits god modstand i de to holds første møde i denne sæson. Det var mellem jul og nytår, hvor Rabbits vandt 96-87 hjemme efter en kamp, hvor Stevnsgade fulgte med til 85-84 halvandet minut før tid.

Men siden har Rabbits fået den tredje amerikaner, Demonte Flannigan, og den 203 cm høje forward har i sine tre første kampe været en klar forstærkning med 16 point og ni rebounds i snit pr. kamp.

Før hjemmekamp mod bundholdet: Svendborg Rabbits ser frem mod slutspillet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce