Chris Froome vil minimere feltet af udfordrere, mens han holder godt øje med Fabio Aru i Pyrenæerne, som Tour de France bevæger sig ind i torsdag.

Chris Froome har i en del dage trillet rundt i den gule førertrøje i årets Tour de France, og briten meldte tidligt ud, at planen var at holde den helt til Paris.

Hvorvidt det lykkes, kommer der givetvis indikationer på, når Pyrenæerne byder sig til fra torsdag og ind i weekenden.

Den forsvarende Tour-vinder ved i hvert fald godt, hvem han skal have et særlig godt øje på.

- Min førsteprioritet er, at jeg ikke skal lade andre ryttere komme ind i kampen om det samlede klassement, og så skal jeg personligt holde godt øje med Fabio Aru, siger Chris Froome.

- Jeg vil lime mig fast til ham.

Den italienske Astana-kaptajn er på andenpladsen kun 18 sekunder efter Froome, og Aru slog Froome på 5. etape, da rytterne sluttede med en stigning på La Planche des Belles Filles.

De to knoglebrud på armen, som Jakob Fuglsang (Astana) pådrog sig i et styrt på onsdagens etape i Tour de France, har måske givet Chris Froome (Sky) en rival mindre i toppen af klassementet.

Danskeren ligger i øjeblikket på femtepladsen med godt halvandet minut op til Froome.

Fuglsang forsøger at køre videre, men hans chancer for at lavet noget stort virker noget vingeskudt, mens Alberto Contador (Trek) og Nairo Quintana (Movistar) har mistet en del tid allerede.

Torsdagens etape byder nok en gang på hidsige nedkørsler, og Froome ved, hvad han skal forvente.

- Der bliver helt sikkert kørt vildt væddeløb. Vi ved, hvad vi skal forvente, lyder det fra Sky-kaptajnen.

Mere om emnet

Se alle
Dagens etape i Tour de France

Dagens etape i Tour de France