OB stillede som ventet med norske Sten Michael Grytebust i OB's bur, da der var kick off mod AGF på Trefor Park.

Sport Fyn afslørede det allerede fredag, men nu er det konfirmeret gennem friske startopstillinger, der er delt rundt i presserummet på Trefor Park.

Den 26-årige nordmand Sten Michael Grytebust debuterer i målet hos OB efter kun at have været i klubben godt en uges tid.

Hermed bliver han den femte målmand, som OB efter 19 runder i sæsonen agter at benytte.

Først satsede man på Michael Falkesgaard, der i et dumsdristigt fremstød mod netop aftenens modstander AGF, rev korsbåndet i det ene knæ over og stadig genoptræner.

Så blev Casper Radza kastet ind og senere Michael Tørnes, inden OB midt i september overraskede de fleste ved at hente Maksym Koval, der er ejet af Dynamo Kiev i Ukraine.

Koval har ikke været nogen succes, så for nylig skrev OB en tre et halvt år lang kontrakt med Sten Michael Grytebust, der har spillet de seneste seks år i Aalesund.

I mellemtiden er Casper Radza forsvundet til Næsby, og før sæsonen sagde man farvel til Mads Toppel, der var førstemålmand under Troels Bech, og faktisk forbedrede sig gevaldigt, men blev vejet og fundet for let. I hvert fald blev han tilbudt en lavere løn i en ny kontrakt som tak.

OB stiller sådan op mod AGF:

Sten Michael Grytebust - Oliver Lund, Hallgrimur Jonasson, Lasse Nielsen, Ari Skúlason - Mikkel Desler, Izunna Uzochukwu, Mohamed El Makrini, Rasmus Falk - Anders K. Jacobsen, Rasmus Festersen.

Her kan du følge Leif Rasmussens tweets fra kampen

Her kan du følge kampen gennem Ritzaus live-referat:

  • fyens.dk

Mere om emnet

Se alle
6
Se video: Leif Rasmussen om OB's forårspremiere

Se video: Leif Rasmussen om OB's forårspremiere

Riddersholm før OB: Vi er nået langt

Riddersholm før OB: Vi er nået langt

OB: Schjønberg bakker Grytebust op før AGF-kamp

OB: Schjønberg bakker Grytebust op før AGF-kamp