Fødselsdagsforlængelse glæder dansker


Fødselsdagsforlængelse glæder dansker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ekslandsholdsspilleren Dennis Sørensen, som tirsdag fyldte 30 år, ser frem til to år mere i Energie Cottbus.

Tirsdag blev en særlig dag for Dennis Sørensen.

Den danske ekslandsholdsspiller i fodbold fyldte 30 år, og samtidig forlængede han sin kontrakt med tyske Energie Cottbus med to år frem til sommeren 2013.

Dennis Sørensen, som kom til Cottbus fra FC Midtjylland i 2007, håber, at han kan være med til at spille klubben op i den bedste tyske fodboldrække. Energie Cottbus rykkede ud af 1. Bundesliga i sommeren 2009.

- Jeg tror, at holdet har lært af denne sæson, hvor vi lavede for mange smuttere mod de hold, der konkurrerede mod os, siger Dennis Sørensen.

- Vi har spillet rigtigt gode kampe, og vi kom langt i pokalturneringen, hvor vi slog tre hold fra Bundesligaen. Men samtidig har vi lukket utroligt mange mål ind, så der skal noget stabilitet ind i det defensive, vurderer Dennis Sørensen.

Offensivspilleren vendte i januar tilbage til holdet efter en skadespause på 15 måneder, og mod slutningen af sæsonen fik Dennis Sørensen tilkæmpet sig en fast plads i startopstillingen.

- Det er gået som håbet. Jeg vidste, at jeg ikke ville få kampe fra starten, men hvis jeg kunne lave gode indhop, så kunne jeg få chancen. Jeg synes, at jeg har spillet nogle fornuftige kampe, siger Dennis Sørensen.

Fødselsdagsforlængelse glæder dansker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce