Fodbold-folket vil bokse

Fodboldspillerne får lov til at svede indenfor hos bokseklubberne under is-vinteren.
Foto: Birgitte Carol Heiberg

Fodbold-folket vil bokse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De ubarmhjertige vejrforhold sender fodboldklubberne på jagt efter alternativ træning - bokseklubberne bliver kimet ned

Telefonen kimer oftere end normalt hos de fynske bokseklubber i øjeblikket.

Årsagen er, at øens fodboldklubber er på intensiv jagt efter alternative træningsformer, mens banerne ligger gemt under det tykke snedække.

- Vi har haft rigtigt mange henvendelser fra fodboldklubber. Det er uden tvivl langt flere end normalt, siger Henrik Hansen, formand for BK Rollo i Svendborg.

Også hos Bokseklubben Sparta Odense er det tydeligt, at de sparkende atleter hungrer efter at få sving i næverne. Det fortæller Søren Rasmussen fra den odenseanske bokseklub:

- Vi har helt bestemt mærket en tydelig fremgang. De næste tre uger har vi flere forskellige fodboldhold, der kommer ind og træner hos os, forklarer Søren Rasmussen.

BK Ringen i Odense oplever et lignende billede, men her fortæller kasserer Dennis Hansen dog, at man hvert år har masser af fodboldklubber, der benytter sig af muligheden for en indendørs svedetur. Og i år har bestemt ikke været nogen undtagelse.

Fodboldturneringen starter, for serieklubbernes vedkommende, i starten af april og flere af dem vil givetvist være i god form ovenpå en vinter, hvor der er blevet svedt lidt ekstra i bokselokalet.

Fodbold-folket vil bokse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce