Flot sejr til Carlsen

Kenneth Carlsen spillede det bedste danske græstennis i de seneste 10 år, da han besejrede rumæneren Andrei Pavel. Foto: ODD ANDERSEN/SCANPIX

Flot sejr til Carlsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TENNIS: Kenneth Carlsen stod i går for en sammenbidt, fornem præstation og vandt i Wimbledons anden runde mod rumæneren Andrej Pavel.

Verdensranglistens nummer 21 fandt aldrig ud af at fange en overordentlig velservende Kenneth Carlsen, der stod for det bedste danske græstennis i 10 år og vandt 7-6, 6-4, 6-3.

- Jeg synes selv, jeg spillede godt. Jeg spillede det spil, som jeg gerne vil, hvilket vil sige et hurtigt spil, hvor jeg har initiativet, når først duellerne er igang, siger Kenneth Carlsen til Ritzau.

- Jeg har spillet rigtig godt til træning på det sidste, men det er jo altid noget andet til kamp, om man stoler på det og har selvtilliden på banen, siger han.

I tredje runde venter tyskeren Alexander Popp, som ligger nummer 90 på verdensranglisten, og endnu en sejr vil sandsynligvis give en ottendedelsfinale mod andenseedede Andy Roddick.

- Jeg kender Alexander Popp, men jeg har aldrig mødt ham før. Han kan rigtig godt lide at spille på græs og har en fantastisk statistik her til Wimbledon, hvor han har været med to gange før og har nået to kvartfinaler. Jeg skal spille rigtig godt for at slå ham, siger Kenneth Carlsen.

Flot sejr til Carlsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce