Flot resultat af fynsk bokser i Holland

Den fynske bokser Yvonne Bæk Rasmussen røg helt til tops i Holland. Foto: Nils Svalebøg

Flot resultat af fynsk bokser i Holland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Yvonne Bæk Rasmussen vandt den prestigefyldte Eindhoven Box Cup 2018

Boksning: Den fynske bokser Yvonne Bæk Rasmussen kunne tage et særdeles flot resultat med hjem fra den prestigefyldte Eindhoven Box Cup 2018.

Bæk gik nemlig hele vejen til guldet

I finalen mødte den fynske bokser den tidligere U19-europamester Chelsea Heynen fra Holland. Første omgang blev tæt. Den hollandske kvinde kunne på det tidspunkt følge med i tempoet, og selv om Yvonne Bæk ramte mest, havde Chelsea Heynen de mest iøjnefaldende træffere.

I anden omgang faldt hollænderen en smule i tempo og hurtighed, mens Bæk fandt rytmen. Fynboen satte mange lige træffere, mens hollænderen leverede enkelte hårde træffere især med sit højresving.

I tredje omgang blev Heynen slidt op , og Yvonne Bæk Rasmussen kørte sin modstander over i en kontrolleret offensiv.

En lovende optakt til VM i Indien til november.

To boksere i aktion

Bokseklubben Rollo fra Svendborg havde to boksere i ringen ved den HSK Box Cup - et internationalt stævne med over 300 tilmeldte.

Michael Moberg fra Rollo mødte Simon Nielsen fra Wedala i letweltervægt. Det blev en sikker 5-0 sejr, og i finalen ventede den mangedobbelte danske mester Frederik Jensen fra Pandrup. Det blev til et fynsk nederlag - 0-5.

Hannan Tourdi var også i ringen, og han var oppe mod Christian Brattetveit fra Bergen i letweltervægt. En lige kamp, hvor rutinen gav nordmanden sejren med 5-0

I den kommende weekend har Rollo træningssamling sammen med de fynske klubber som led i optakten til Fight Night på Frederiksøen i Svendborg, 2. november.

Flot resultat af fynsk bokser i Holland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce