Flot generalprøve til Maze


Flot generalprøve til Maze

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BORDTENNIS: Efter en uges hård og tung træning vandt danske Michael Maze i går en OL-forberedelsesturnering i Wesendorf, Tyskland, med en finalesejr mod den tidligere verdensetter Timo Boll.

Tyske Boll, der er niendeseedet i OL-feltet, har været nærmest uslåelig for danske Michael Maze gennem stort set hele karrieren, men kort før OL i Athen fik det 22-årige danske bordtennishåb en sjælden og tæt sejr på 9-11, 5-11, 11-8, 11-4, 11-9.

- Det var dejligt at slå Timo (Boll, red.). Det giver selvtillid, hvis jeg skal møde ham til OL. Nu ved jeg, at jeg kan slå ham. Det er to år siden, jeg slog ham sidst, men det var også lækkert, at jeg slog Zoran Primorac. Ham har jeg aldrig slået før, siger Maze.

Tabte finalen

Det gik også rigtig godt for OL-doublen Michael Maze og Finn Tugwell, der først måtte give sig i finalen mod tyskerne Timo Boll/Zoltan Fejer-Konnerth. Finalen blev lidt skuffende hurtigt afgjort med 0-3, men forinden havde de to danskere slået de OL-kvartfinaleseedede polakker Lucjan Blaszczyk og Tomasz Krzewzewski og de to stærke hollændere Trinko Keen/ Danny Heister.

Turneringen i Wesendorf markerede afslutningen på en uges træningslejr med størstedelen af Europas bordtennisprofiler, der skærpede formen før mødet med de asiatiske storfavoritter i Athen.

Flot generalprøve til Maze

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce